Λαφαζάνης: “Η κυβέρνηση Τσίπρα έχει κάνει εγκλήματα” (video)

Σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Προσκεκλημένος σε εκπομπή του ΣΚΑΪ σχολίασε την επιλογή της κυβέρνησης να μην παραστεί στην διάσκεψη για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στο Ταλίν της Εσθονίας λέγοντας πως ήταν ξεκάθαρα μία κίνηση αντιπερισπασμού.

Ειδικότερα, για την απόφαση της κυβέρνησης να μην συμμετάσχει στο συνέδριο περί κομμουνιστικών εγκλημάτων στο Ταλίν της Εσθονίας, ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Ο Κοντονής, ο Τσίπρας δηλαδή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, έκανε μια κίνηση εσωτερικής κατανάλωσης.

Κίνηση η οποία είναι αντιπερισπασμός που απευθύνεται στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο αποσυντίθεται και απευθύνεται στον αριστερό προοδευτικό κόσμο, ο οποίος φεύγει ολοταχώς».

Και με ιδιαίτερα καυστικό τόνο συνέχισε την επίθεσή του, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας: «Πελατειακή σχέση έκανε. Δεν το εννοεί ο κ. Κοντονής, ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνηση αυτή. Καρφί δεν τους καίγεται για να υπερασπίσουν τον οποιαδήποτε κομμουνισμό, αυτό τον έχουν γραμμένο στα παλιά τους τα παπούτσια».

Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε πως αυτήν την στιγμή συντελείται μία παραχάραξη της Ιστορίας στην οποία συμμετέχει και η κυβέρνηση η οποία όπως συμπλήρωσε κάνει εγκλήματα τα οποία πρέπει να διερευνηθούν.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας διευκρίνισε πως αναφέρεται σε όλα τα «μνημονιακά εγκλήματα των Τροϊκανών στην Ελλάδα μαζί με τους υπαλλήλους του», ενώ κατονόμασε συγκεκριμένα τους Γιώργο Παπανδρέου, Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα.

Τέλος, ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε ο χαρακτηρισμός του κ. Λαφαζάνη για τον Γάλλο Πρόεδρο Μακρόν, τον οποίο αποκάλεσε «ατζέντη, μεσίτη και κανονικό έμπορο» και πως ακολουθεί την μακρά παράδοση των Γάλλων Προέδρων που φέρνουν μαζί και τους επιχειρηματίες.

Διαβάστε επίσης: Handelsblatt: «Εχθρικός απέναντι στους επενδυτές ο Τσίπρας»