Νέα προσθήκη στην ΑΕΚ o Νίκος Παπαβασιλείου

Η ΑΕΚ αλλάζει πρόσωπο σε όλα τα τμήματα αυτό το καλοκαίρι. Μεταξύ των αλλαγών που γίνονται στην “Ένωση”, ανακοινώθηκε σήμερα και η πρόσληψη του Νίκου Παπαβασιλείου, ο οποίος θα αποτελέσει το γυμναστή της ανδρικής ομάδας για τη σεζόν 2017-18.

“Είμαι χαρούμενος, που θα εργαστώ σε μια τόσο μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ, με τις ιδιαίτερες ιστορικές αναφορές” τόνισε ο Παπαβασιλείου στο aekbc.gr: “Ξέρω καλά, ότι ο πήχης ανεβαίνει ψηλά και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ.

Όμως, αποτελεί για μένα πρόκληση η παρουσία πολλών ταλαντούχων αθλητών στην ΑΕΚ, και θέλω πραγματικά να συμβάλλω κι εγώ στην ανέλιξή τους μέσα από τη δική μου δουλειά, αφού αυτό το κομμάτι συνιστά κορωνίδα της ενασχόλησής μου”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

“Η διοίκηση της ΑΕΚ Β.C ανακοινώνει, ότι γυμναστής για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 αναλαμβάνει ο Νίκος Παπαβασιλείου.

Ο νέος γυμναστής της «Βασίλισσας» είναι απόφοιτος της Σχολής  Φυσικής Αγωγής (στο Ιάσιο της Ρουμανίας), ενώ τα τελευταία δέκα χρόνια είναι άμεσος συνεργάτης του Κώστα Χατζηχρήστου (γυμναστής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας).

Κατά το παρελθόν έχει εργαστεί ως βοηθός γυμναστή στον Πανιώνιο και ως προπονητής δύναμης και φυσικής κατάστασης σε Α.Ε Ψυχικού, Ρέθυμνο Cretan Kings και στη Ομάδα Γυναικών μπάσκετ του Ολυμπιακού”.

Διαβάστε επίσης: Στον ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Καρράς