Νέο συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον κόσμο να τρέχει να σωθεί από το βαν του τρομοκράτη στη Λας Ράμπλας

Ένα βίντεο- ντοκουμέντο φέρνει στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα El Pais το οποίο δείχνει το λευκό βαν που οδηγούσε ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ, που σκοτώθηκε λίγες ημέρες μετά από αστυνομικούς σε αμπελώνα στο Σούμπιρατς, να κινείται σαν τρελό στους δρόμους της στη Λας Ράμπλας κατά του κόσμου.

Όπως δείχνει το πρώτο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος από το ισόγειο στην Λας Ράμπλας το λευκό βαν τρέχει με πολλά χιλιόμετρα και κάνει ελιγμούς με σκοπό να σκοτώσει όσο το δυνατόν περισσότερους και να σκορπίσει τον θάνατο.

Ευτυχώς αρκετοί σώθηκαν την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή αφού τρέχουν πανικόβλητοι δεξιά και αριστερά και μπαίνουν σε καταστήματα να σωθούν. Οι πολλοί τα κατάφεραν, 14 όμως όχι και άλλοι συνεχίζουν να δίνουν μάχη για να κρατηθούν στην ζωή στα νοσοκομεία της Βαρκελώνης.

Πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο βίντεο που δείχνει κομμάτι της τρελής και φονικής πορείας του λευκού βαν στον πεζόδρομο της Λας Ράμπλας με 13 άτομα να χάνουν την ζωή τους.

Η κάμερα καταγράφει από μπαλκόνι καταστήματος στον πεζόδρομο κομμάτι της τρελής πορείας του βαν, με κόσμο να τρέχει δεξιά και αριστερά για να σωθεί.

Βίντεο από το χτύπημα του τρομοκράτη

 

Διαβάστε επίσης: Έφτασε ο τυφώνας Χάρβεϊ στο Τέξας και δεν αφήνει τίποτα όρθιο! (pics & video)