ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: “Τέλος” από το Δήμο της Αθήνας ο Καμίνης!

Σήμερα, ως γνωστόν, ο Γιώργος Καμίνης αναμένεται να ανακοινώσει σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την υποψηφιότητά του για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. Αργότερα θα συναντηθεί με την Φώφη Γεννηματά ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα συγκαλέσει, θα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να παραιτηθεί και πως θα παραμείνει στη θέση του μέχρι τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Ωστόσο και σύμφωνα με πληροφορίες του blueskytv.gr, ο Γιώργος Καμίνης δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας. Ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είναι υποψήφιος με το νέο σχήμα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (ενδέχεται να αλλάξει πάντως… όνομα) στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Που θα είναι υποψήφιος (όπως διαρρέουν οι συνεργάτες του); Στην Α΄ Αθηνών! Εκεί, βέβαια, εκλέγονται στελέχη πρώτης γραμμής, όπως ο Κώστας Σκανδαλίδης και είναι σίγουρο πως θα υπάρξουν πολλές γκρίνιες. Βέβαια, ο Σκανδαλίδης, παραμένει ιδιαίτερα δυνατός στην συγκεκριμένη εκλογική περιφέρεια, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το τελικό αποτέλεσμα.

Όλα στο ΠΑΣΟΚ αλλάζουν πλέον. Το θέμα είναι αν το κόμμα αντέξει τις αλλαγές. Ο χρόνος θα δείξει…

Υ.Γ. Στις αρχές Νοεμβρίου αναμένεται να γίνει η εκλογή του νέου αρχηγού της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (5 και 12 Νοεμβρίου).