Προσοχή! Ήρθε και στην Ελλάδα η…ανταλλαγή συντρόφων στις παραλίες!

Αίσθηση προκαλεί η διαπίστωση ότι η μόδα του swinging όχι μόνο επεκτείνεται στην Ελλάδα αλλά έχει λάβει ευρύτερες διαστάσεις, καθώς έχει αρχίσει να κατακλύζει τις παραλίες της Αττικής και όχι μόνο!

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν ξεκινήσει σε απομονωμένες παραλίες της Αττικής να πραγματοποιούνται ειδικά πάρτι που απευθύνεται σε μέλη του swing. Πως μπορεί κάποιος να μάθει για αυτά τα πάρτι και που γίνονται;

Αρκεί να στείλει κάποιος αίτημα συμμετοχής στα κλειστά group του facebook των swingers και τον ενημερώνουν για το ποιες παραλίες της Νότιας Αττικής είναι “ανοιχτές” για swinging.

Τα θεματικά πάρτι σε κλαμπ της Αθήνας αλλά και της επαρχίας δίνουν και παίρνουν, ενώ πρόσφατα το ραντεβού των ζευγαριών που δεν έχουν πρόβλημα να μοιραστούν τον/την σύντροφό τους, δίνεται άοκνα και σε παραλίες της Νότιας Αττικής και συγκεκριμένα σε απομονωμένες που δεν συχνάζουν λουόμενοι

Μια από αυτές είναι ένας μικρός κολπίσκος, λίγα μόλις χιλιόμετρα πριν το Σούνιο, ο οποίος μάλιστα δεν είναι ορατός από την παραλιακή λεωφόρο.

Τα ζευγάρια που επιδίδονται σε γυμνισμό, αρχικά απολαμβάνουν μόνοι το μπάνιο τους στα καθαρά νερά της περιοχής, ενώ δεν αργεί δίπλα τους να βρεθεί συντροφιά από έτερο ζευγάρι.

Μάλιστα αρκετοί κολυμβητές που τυχαία βρέθηκαν στο σημείο αυτό, αιφνιδιάστηκαν όταν άθελα τους είδαν τα ζευγαράκια, που πολλές φορές ερωτοτροπούσαν ακόμα και στην ακτή.

Αν η κατάσταση είναι ευνοϊκή τότε η τετράδα συνεχίζει το “πάρτι” της σε κοντινό ξενοδοχείο ή σε κάποιο σπίτι.

Διαβάστε επίσης: Εκρηκτικό κλίμα στο Αιγαίο: Η Άγκυρα προκαλεί με παραβάσεις του FIR Αθηνών