Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για τζιχαντιστές – Ποιος ο αριθμός των υπόπτων

Τζιχαντιστές

Τέσσερις εξτρεμιστές που θεωρούνται «ύποπτοι» ότι ενδέχεται να ανήκουν στους τζιχαντιστές βρίσκονται σε καθημερινή παρακολούθηση από την ΕΛ.ΑΣ. και τις μυστικές υπηρεσίες, καθώς στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη έχει σημάνει… πορτοκαλί συναγερμός μετά τα τρομοκρατικά χτυπήματα στην Ισπανία.

Η Αθήνα δεν διαθέτει καμία απολύτως ένδειξη ότι έχει καταστεί στόχος των τζιχαντιστών, αλλά, όπως συνηθίζει να τονίζει ο αρμόδιος υπουργός Νίκος Τόσκας, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για τέτοια θέματα και, επιπλέον, ουδείς μπορεί να αποκλείσει την ύπαρξη ενός «μοναχικού λύκου», για αυτό και οι αρμόδιες υπηρεσίες εντείνουν τη δράση τους.

Η ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με την ΕΥΠ, όπως αποκαλύπτει η Realnews, έχει εντοπίσει τέσσερις εξτρεμιστές, που -όπως προκύπτει- στις συζητήσεις τους χρησιμοποιούν «περίεργες εκφράσεις», έχουν επαφές με «ύποπτα» πρόσωπα στο εξωτερικό και δυο τουλάχιστον εξ αυτών έχουν υπηρετήσει στο ISIS.

Οι δύο από αυτούς είναι μαροκινής καταγωγής κι άλλοι δύο αιγυπτιακής, έχουν εισέλθει στη χώρα μας με το προσφυγικό και μεταναστευτικό ρεύμα και θεωρούνται ιδιαίτερα «σκληροί», ωστόσο έως τώρα έχουν αποφύγει να δώσουν αφορμή για τη σύλληψή τους.

Πηγή: Realnews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 47 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο – Σε Ζάκυνθο και Ναύπακτο τα μεγαλύτερα μέτωπα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πύρινη κόλαση τη νύχτα στη Ζάκυνθο – Κάηκε σπίτι στο χωριό Μαριές – Απομακρύνθηκαν οι κάτοικοι! (pics & videos)

ΑΚΟΜΑ: Λεωφορείο πήρε φωτιά στη σήραγγα της Παναγοπούλας στην Πάτρα (pics)