Τρόμος στην Ευρώπη – Τα τρένα ο επόμενος στόχος των ισλαμιστών ισχυρίζεται η Bild

97
Bild

Τρομοκρατικές επιθέσεις σε τρένα της Ευρώπης σχεδιάζουν οι ισλαμιστές τρομοκράτες, όπως αποκαλύπτει το προπαγανδιστικό περιοδικό «Inspire» της Αλ Κάιντα. 

Σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα «Bild», που επικαλείται το σχετικό δημοσίευμα, η τρομοκρατική οργάνωση «Αλ Κάιντα» σχεδιάζει επιθέσεις και δολιοφθορά σε υπερταχείες της γηραιάς ηπείρου.

Οι αρμόδιες αρχές έχουν ήδη ενημερωθεί για τις απειλές και βρίσκονται σε επιφυλακή.  Το “κάλεσμα” της Αλ Κάιντα προς τους υποστηρικτές της γίνεται μέσω του “Inspire”, του ηλεκτρονικού προπαγανδιστικού περιοδικού της οργάνωσης – γραμμένο στην αγγλική γλώσσα. Οι ισλαμιστές τρομοκράτες χρησιμοποιούν το περιοδικό για να προσηλυτίσουν “νέο αίμα”.

Υπό τον τίτλο: “Εκτροχιασμός τρένων- Τρομοκρατία στην Ευρώπη” , το περιοδικό αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η Βαρκελώνη είναι ένα από τα hotspot των ισλαμιστών τρομοκρατών όπως και η Δρέσδη της Γερμανίας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Bild”, oι Ομοσπονδιακές Αστυνομικές Αρχές της Γερμανίας έχουν επανειλημμένως προειδοποιήσει για αυξημένο κίνδυνο τρομοκρατικών επιθέσεων σε σιδηροδρομικούς σταθμούς.

Στην τελευταία μυστική έκθεση των Ομοσπονδιακών Αστυνομικών Αρχών σχετικά με την “κατάσταση της ασφάλειας στη Γερμανία” επισημαίνεται ότι, οι σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι «εκτεθειμένοι στόχοι» για τους ισλαμιστές τρομοκράτες.

Σύμφωνα με εμπειρογνώμονα σε θέματα τρομοκρατίας, οι επιθέσεις όπως σχεδιάστηκαν στο Λονδίνο και τη Μαδρίτη, μπορούν να γίνουν ανά πάσα στιγμή και είναι “δύσκολο να αποφευχθούν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα τελευταία λόγια της Νταϊάνα: «Ήταν ζωντανή και μου μιλούσε…» 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Προκαλεί το εξώφυλλο του Charlie Hebdo: «Ο Θεός υπάρχει. Έπνιξε όλους τους νεοναζί του Τέξας»

ΑΚΟΜΑ: Ο Κιμ έχει γραμμένο στα παλιά του τα παπούτσια τον Τραμπ – Τι ισχυρίζεται το Politico