Ψυχικά διαταραγμένος ο υπάλληλος που μαχαίρωσε τον δήμαρχο Ελευσίνας

102
Ελευσίνα

Hταν εξοργισμένος με τον δήμαρχο γιατί είχε παρέμβει σε προσωπική του υπόθεση. Αυτό ισχυρίστηκε ο δράστης της υπόθεσης στον δήμαρχο Ελευσίνας, Γιώργο Τσουκαλά.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αστυνομικές πηγές, τα αίτια της επίθεσης δεν σχετίζονταν με τη λήξη της σύμβασης του στον δήμο Ελευσίνας, στο τέλος του Σεπτεμβρίου, αλλά ο 35χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα ενώ μόλις πριν από λίγο καιρό είχε νοσηλευθεί γι’ αυτό. Παράλληλα λάμβανε και θεραπευτική αγωγή.

Ολα ξεκίνησαν περίπου στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας, όταν ο 35χρονος συμβασιούχος πήγε στο δημαρχείο και ζητούσε να δει ο ίδιος τον δήμαρχο προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με δικό του προσωπικό θέμα. Έτσι, κλήθηκε στο γραφείο του δημάρχου προκειμένου οι δύο άντρες να έχουν μεταξύ τους συνάντηση. Ωστόσο, η συζήτηση έγινε πιο έντονη με αποτέλεσμα ο δράστης να βγάλει μαχαίρι από τη ζώνη του και να επιτίθεται στον δήμαρχο τραυματίζοντάς τον στο μηρό και την κνήμη. Στη συνέχεια εξήλθε με απόλυτη ηρεμία από γραφείο και έφυγε από το δημαρχείο. Έπειτα κι αφού πέταξε το μαχαίρι, κατευθύνθηκε σε καφετέρια που σύχναζε, παρήγγειλε καφέ και περίμενε τους αστυνομικούς προκειμένου να τον συλλάβουν.

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ τον εντόπισαν, προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ βρήκαν και το μαχαίρι που είχε ο ίδιος πετάξει στο δρόμο. Κατά την προσαγωγή του δεν έφερε αντίσταση ενώ συνέχιζε να μιλά για το προσωπικό του θέμα, που τον οδήγησε στην επίθεση κατά του κ. Τσουκαλά.

Τέλος, σημειώνεται, ότι ο 35χρονος κρατείται στο Τμήμα Ασφαλείας Ελευσίνας, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μετά τα υβριστικά sms – Εμφανίστηκαν ξανά οι απαγωγείς του Λεμπιδάκη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εικόνες-σοκ από το δημαρχείο Ελευσίνας – Κηλίδες αίματος παντού (pics)

ΑΚΟΜΑ: Βλάβη σε «δελφίνι» στην Αίγινα: Ταλαιπωρία για 141 επιβάτες