Τέλος στο σίριαλ: Στην Παρί ο Νεϊμάρ, υπογράφει την Δευτέρα

Τα τελευταία επεισόδια μιας ιστορικής μεταγραφής παρακολουθούμε αυτές τις μέρες, αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα γράφουν στην Γαλλία για την υπόθεση του σταρ της Μπαρτσελόνα, Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με την L’ Εquipe, ο 25χρονος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις αυτό το Σαββατοκύριακο (5-6/08) και αν όλα πάνε καλά, θα βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Παρί Σεν Ζερμέν την Δευτέρα, όπως μετέδωσε το gazzetta.gr.

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, θα έχουμε μπροστά στα μάτια μας την πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών, καθώς η αποδέσμευση του Βραζιλιάνου θα κοστίσει 222 εκατ. ευρώ, ποσό υπερδιπλάσιο από το deal που έκανε πέρσι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά [105+5].

Την ίδια στιγμή, στη γαλλική πρωτεύουσα οι ετοιμασίες συνεχίζονται για την παρουσίαση του Νεϊμάρ, η οποία θα μετατραπεί σε ένα τρομερό event. Αυτό υποστηρίζεται από το tweet που έκανε το BeIN Sports, ιδιοκτησίας του προέδρου της Παρί, Νασέρ Αλ-Κελαϊφί.

«Ο Νεϊμάρ αποφάσισε ότι θέλει να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα» έγραψε για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος θα επιστρέψει την Τετάρτη (02/08) στην Βαρκελώνη, όμως πιθανότατα έχει ήδη παίξει το τελευταίο του ματς με τη φανέλα των Blaugrana…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το πήρε απόφαση ο Ρονάλντο – Μένει στη Ρεάλ Μαδρίτης