Το απειλητικό email στον Γαβρόγλου: “Λοιπόν, βρωμότουρκε, θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@μ….”! (pics)

Γαβρόγλου

Σοκάρει πραγματικά το περιεχόμενο της απειλητικής ηλεκτρονικής επιστολής που εστάλη μέσω email στον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνου Γαβρόγλου, καθώς ο αποστολέας ή οι αποστολείς διαμηνύουν στον αρμόδιο πολιτικό προϊστάμενο του υπουργείου «Βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας»

Το περιεχόμενο της απειλητικής επιστολής, που εστάλη από αγνώστους στο mail του, αναφέρει τα εξής: «Λοιπόν βρωμότουρκε πρόσεξε καλά τι κάνεις στα παιδιά μας και πώς συμπεριφέρεσαι απέναντι στα σχολεία μας γιατί να ξέρεις θα έρθω με καμιά 500 άτομα και θα σε γ@@@@@@@@. Μαγκιές σε εμάς δεν έχει… Ξέρουμε που μένεις, έχουμε βρει όλα σου τα στοιχεία…Φρόντισε να γίνονται προσευχές καθημερινά στα σχολεία, να τραγουδούν τα παιδιά μας τον Εθνικό Ύμνο και μάθετε στα παιδιά μας για το μαγικό 1821 που καθαρίσαμε τους ουστουρο μούστουρ γκουλούμ σουλούμ…Έχουμε όλα τα μέσα και τα χρήματα… φιλική συμβουλή… », αναφέρει η επιστολή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή εστάλη στις 13 Αυγούστου στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του υπουργού Παιδείας.

Ο κ. Γαβρόγλου δεν θέλησε όπως σημειώνεται να υποβάλει μήνυση, δήλωσε ωστόσο ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματος.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή εκτιμάται ότι η απειλητική επιστολή συντάχθηκε από τον ίδιο δράστη που πολύ πρόσφατα απέστειλε εσώκλειστο μέσα σε φάκελο στον πρόεδρο του ΣτΕ.

Υπενθυμίζεται ότι νέο κύκλο αντιπαράθεσης έχουν προκαλέσει οι αλλαγές στην Παιδεία. Μετά τις κληρώσεις για τους σημαιοφόρους και το τέλος στην αναγραφή της διαγωγής, σταματάει και η έπαρση της σημαίας όπως και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Τα σχολεία θα ακολουθούν πλέον το τελετουργικό που υπάρχει σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με το Π.Δ. Του κ. Γαβρόγλου ορίζεται στο άρθρο 3 παράγραφος 7 μόνο ότι «η σημαία παραμένει ανηρτημένη στον ιστό του σχολείου, όπως προβλέπεται σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες».

Πρακτικά οι μικροί μαθητές δεν θα λένε το πρωί τον εθνικό ύμνο, ούτε έπαρση της σημαίας θα γίνεται καθώς αυτή θα μένει μόνιμα αναρτημένη στον ιστό, όπως σε όλα τα δημόσια κτήρια.

Η σημαία θα κατεβαίνει μόνο με απόφαση των διδασκόντων, κοινώς εάν υπάρχει κάποια φθορά.

Ως τώρα προβλεπόταν να μένει η σημαία αναρτημένη όπως στις δημόσιες υπηρεσίες, αλλά και επίσημη έπαρση της σημαίας με ωδή του εθνικού ύμνου κάθε πρώτη Δευτέρα του μήνα, αλλά και στις εθνικές και τοπικές εορτές.

Διαβάστε επίσης: Τραγελαφικό: Τελικά δεν καταργούνται οι Πανελλαδικές – Αλλάζει το σύστημα