Απίστευτη επίθεση Άδωνι σε Πολάκη: “Εγώ θα σε κλείσω φυλακή” (video)

Δεν έχει ξαναγίνει στα κοινοβουλευτικά χρονικά η μετωπική επίθεση που εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, μετά την απόσυρση της τροπολογίας για το ΚΕΕΛΠΝΟ από τον τελευταίο…

«Εγώ σε ξέρω. Σε έχω μελετήσει αρκετά. Εγώ θα σε κλείσω φυλακή Πολάκη! Ο φίλος σου έχασε 2,5 εκατ. ευρώ από την τροπολογία που σου χαλάσαμε» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από τα έδρανα της αντιπολίτευσης απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος βρισκόταν στα υπουργικά έδρανα.

«Στο χαλάσαμε. Κοίταξέ με καλά από εμένα δεν ξεμπλέκεις. Το παίζεις καθαρός αλλά είσαι πολύ βρώμικος…» είπε σε αυστηρό ύφος ο κ. Γεωργιάδης εξαπολύοντας βαριές κατηγορίες προς τον κ. Πολάκη.

Αφορμή της επίθεσης στάθηκε η τροποποίηση της τροπολογίας αναφορικά με την «ύποπτη» τροπολογία που επιχειρούσε να νομιμοποιήσει αναδρομικά δαπάνες ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ  μεταξύ των οποίων και του ΚΕΕΛΠΝΟ προς ιδιώτες την στιγμή που η εισαγγελία διαφθοράς είχε ήδη ανοίξει φάκελο για  τις επίμαχες συμβάσεις.

Με νομοτεχνική βελτίωση που κατατέθηκε πριν από λίγα λεπτά στην Βουλή εξαιρέθηκαν από την ισχύ της τροπολογίας τα νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου – και άρα η νομιμοποίηση δαπανών του ΚΕΕΛΠΝΟ.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα ανέδειξε η ΝΔ με τους βουλευτές Ιάσωνα Φωτήλα και Γιώργο Γεωργαντά  να επισημαίνουν ότι η τροπολογία  εκτός από σκανδαλώδης είναι και αντισυνταγματική.

Αίσθηση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι αν και η αρχική τροπολογία υπογραφόταν από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη, η διόρθωσή της έγινε με νομοτεχνική βελτίωση που κατέθεσε ο υπουργός Ανδρέας Ξανθός.

Διαβάστε επίσης: Εφ’ όλης της ύλης επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Νίκος Παππάς -Τι είπε για τη σημαία