Inna Innaki: Σαρώνει στις ΗΠΑ, έγινε “virtual” (pics)

Περίπου δύο χρόνια μετά τα πρώτα της βήματα στη Μέκκα του παγκόσμιου πορνό, την Αμερική, η Inna Innaki θεωρείται πλέον από τις καλύτερες super porn stars. Ήδη, μεγάλα sites ασχολούνται μαζί της όλο και περισσότερο, γράφοντας ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την πορεία της.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως τα AVN news (avn.com) γράφουν διθυράμβους για την Ελληνίδα θεά του σεξ (Greek Sex Goddess) όπως έχει γίνει γνωστή στις ΗΠΑ!

Οι ερωτικές ταινίες της δεν σταματούν, αφού δέχεται συνεχώς προτάσεις. Πριν από μερικές ημέρες, μάλιστα, δόθηκε στην δημοσιότητα η πρώτης της virtual reality ταινία της από το VRBangers (https://vrbangers.com/girls/inna-innaki/), με την παραγωγή να μην πιστεύει την τόσο μεγάλη επιτυχία αφού καθημερινά τα views χτυπούν κόκκινο!

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που τελικά μου δόθηκε η ευκαιρία να γυρίζω το πρώτο μου virtual reality video. Ήταν μία εξαιρετική εμπειρία αυτό το γύρισμα και το αποτέλεσα είναι εκπληκτικό. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι κατάφερα να λάβω μέρος σε ένα τόσο μεγάλο project. H εικονική πραγματικότητα είναι σαφώς το μέλλον της ψυχαγωγίας ενηλίκων και είμαι ενθουσιασμένη που είμαι μία από τις πρώτες πρωταγωνίστριες αυτής της κατηγορίας πορνό όπου βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, αλλά είναι το μέλλον του πορνό» δήλωσε η ίδια στο AVN.com.

Η Inna Innaki, πάντως, δεν ξεχνάει να ενημερώνει καθημερινά τα social media καθώς σε αντίθεση με άλλες, απαντάει σε σχόλια, αφού ενδιαφέρεται για τους followers της.

Δείτε μερικές – τελευταίες – φωτογραφίες της: