Γνωστός Δήμαρχος αποκαλύπτει: “Είμαι και αλκοολικός και αλητάμπουρας” (video)

Αίσθηση στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης προκαλεί εκ νέου ο γνωστός δήμαρχος της Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε  στη web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr, ομολόγησε πως ήταν και “αλκοολικός” και “αλητάμπουρας” 

Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, όπως αναφέρει το thestival χαρακτηρίζει τα τατουάζ του «συναισθηματικά», το σκουλαρίκι του «φυλαχτό», ενώ για τις «κακοτοπιές» που πέρασε αναφέρει χαρακτηριστικά ότι:

«Αν ξανάκανα τη ζωή μου δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας θα ήμουν και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν…».

Ο κ. Μπουτάρης, επεκτάθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν τις αρμοδιότητές του. Μίλησε για θέματα της Θεσσαλονίκης, τις πρώτες μέρες της «Πρωτοβουλίας», την κατάσταση που βίωσαν οι κάτοικοί της την περίοδο του χιονιά και την αντιπολίτευση που δέχεται από την ίδια την παράταξή του, μίλησε -μεταξύ άλλων- σε συνέντευξή του ο Γιάννης Μπουτάρης.

Τόνισε πως είναι ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης, σχολιάζει τα κόμματα και δεν αποφεύγει να αναφερθεί στη «διαμάχη» που είχε με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, λέγοντας ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Παράλληλα αναφέρεται στις προσπάθειές του να προσελκύσει τουρίστες, στην έλλειψη υποδομών αλλά και στην σκληρή κριτική που δέχεται για τους Ισραηλίτες και τους Τούρκους που επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μπουτάρης τονίζει πως αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχεται πως παρόλη τη μιζέρια της, δεν θα άλλαζε με τίποτα τη Θεσσαλονίκη.

Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του δηλώνει ανοιχτός, αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Τέλος ο Γιάννης Μπουτάρης αποκαλύπτει ότι στα 75 του χρόνια νιώθει έτοιμος να ξαναπαντρευτεί.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης: Παππάς για ΟΑΣΘ: «Ο Οργανισμός ήταν «μέσα» και οι μέτοχοι κονόμαγαν»