Λαϊκή Ενότητα: “Μαυρογιαλούρος ο Μητσοτάκης”!

Για απόλυτη πολιτική γύμνια και πολιτική κενολογία, κατηγόρησε η Λαϊκή Ενότητα τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τύπου της κόμματος, σχολιάζοντας την παρουσία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ΔΕΘ.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κι αυτές τις περιορισμένες φορολογικές εξαγγελίες που εμφάνισε στη Θεσσαλονίκη, τις εμφάνισε ως παραδοσιακός μαυρογιαλούρος. Κι’ αυτό γιατί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παρ’ ότι πιο μνημονιακός από το μνημόνιο, ξέχασε να τις κοστολογήσει και ξέχασε να καταγράψει τα ισοδύναμα μέτρα που θα τις αντικαταστήσουν και θα πέσουν βαριά στις πλάτες του ελληνικού λαού» τονίζει μεταξύ άλλων η ΛΑΕ.

Καταληκτικά υποστηρίζει πως «δεν έχει εμφανισθεί, ίσως, πιο παρακμιακό πολιτικό δίδυμο σε αυτήν τη χώρα από το δίδυμο Τσίπρα – Μητσοτάκη, το οποίο, σε μια Ελλάδα που την έχουν καταντήσει κάτι χειρότερο από αποικία, επιχειρεί να εκφράσει ένα τόσο ξεπεσμένο δικομματικό σκηνικό, του οποίου το επενδυτικό σήμα κατατεθέν κινείται ανάμεσα στην οικολογική καταστροφή των χρυσοθήρων της Eldorado στη Χαλκιδική και των σαπιοκάραβων του Κουντούρη στο Πέραμα».

Διαβάστε επίσης: Κόντρα Γεννηματά – Θεοδωράκη για την ηλεκτρονική ψηφοφορία