Ντουμπάι: Βρετανός κινδυνεύει να φυλακιστεί γιατί…σήκωσε το μεσαίο δάχτυλο!

Την πιθανότητα να περάσει τους επόμενους έξι μήνες σε φυλακή του Ντουμπάι αντιμετωπίζει ένας Βρετανός τουρίστας, που ύψωσε το μεσαίο δάκτυλό του σ’ έναν οδηγό που τον ενοχλούσε.

Ο 23χρονος Τζαμίλ Μουκαντάμ, ιδιοκτήτης εταιρείας Πληροφορικής, που ισχυρίζεται ότι εργάζεται στο πρωθυπουργικό γραφείο, στη Ντάουνινγκ Στριτ, ήταν με τη σύζυγο στο Ντουμπάι για διακοπές τον περασμένο Φεβρουάριο όταν συνέβη το περιστατικό.

Καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο μ’ ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο εκνευρίστηκε μ’ έναν οδηγό που τον πίεζε με το όχημά του και του έπαιζε τα φώτα και του έκανε την άσεμνη χειρονομία.

Όταν επέστρεψε στο πλούσιο εμιράτο στις 10 Σεπτεμβρίου συνελήφθη και οδηγήθηκε σε κρατητήριο, μαζί με εγκληματίες.

Αργότερα αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση, αλλά οι αρχές του κατέσχεσαν το διαβατήριό του για να μην μπορέσει να εγκαταλείψει τη χώρα του και τώρα έχει ξεμείνει από χρήματα, όπως δήλωσε στην εφημερίδα Sun αφηγούμενος την οδύσσειά του.

Η δικηγόρος του, Ράντα Στίρλινγκ, λέει ότι η επιθετική ή προσβλητική συμπεριφορά είναι παράνομη στο Ντουμπάι και προειδοποίησε τους Βρετανούς που επισκέπτονται το εμιράτο ότι κινδυνεύουν να τους ασκηθεί ποινική δίωξη για συμπεριφορές που είναι συνηθισμένες στη χώρα τους.

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» από Ερντογάν: «Πρέπει να αποκτήσουμε βαλλιστικούς πυραύλους» (video)