Ο Νίκος Ανδρουλάκης αποκλειστικά στο blueskytv: “Στόχος μου μια παράταξη με αρχές και κανόνες”

Η υποψηφιότητα του Νίκου Ανδρουλάκη για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, δεν ήταν έκπληξη. Για κανέναν. Ο ίδιος, άλλωστε, διαθέτει “δυνάμεις” και μάλιστα σημαντικές στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ ενώ οι ψηφοφόροι αναγνωρίζουν πως πρέπει να βγει μπροστά ένα νέο πρόσωπο, άφθαρτο.

Πριν από μερικούς μήνες είχε δείξει τα… δόντια του, βγαίνοντας πολύ δυναμικά για το Συνέδριο του κόμματος. Εκεί, μετρήθηκαν… δυνάμεις. Και δεν βγήκε χαμένος…

Ο ίδιος, από την ευρωβουλή, δεν σταμάτησε να εργάζεται. Εν’ αντιθέσει με συναδέρφους του (από άλλα ελληνικά κόμματα), είναι ιδιαίτερα ενεργός στις Βρυξέλλες, καταθέτοντας συνεχώς ερωτήσεις για την Ελλάδα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, μίλησε στο blueskytv.gr, αποκαλύπτοντας το λόγο της διεκδίκησης της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς: “Αποφάσισα να διεκδικήσω την ηγεσία της δημοκρατικής παράταξης γιατί πιστεύω ότι πρέπει να αλλάξουμε γενιά, να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ανανέωσης και ελπίδας στους πολλούς απογοητευμένους πολίτες της χώρας και ειδικά στους νέους”.

Ανέφερε τέλος τα εξής: “Θα προσπαθήσω να επισκεφθώ κάθε μεριά της Ελλάδας, να πείσω τους συμπολίτες μας ότι δεν είναι μάταιη η ενασχόληση με την πολιτική. Στόχος μου είναι η συγκρότηση μιας παράταξης που θα διαμορφωθεί με τη δυναμική συμμετοχή των πολιτών και θα λειτουργεί με αρχές και κανόνες”.

Να σημειωθεί τέλος πως  με το σύνθημα «Γυρίζουμε σελίδα με αυτούς που θέλουν να κάνουν και όχι με όσους θέλουν να γίνουν», ο Νίκος Ανδρουλάκης, προχώρησε στη δημιουργία μιας νέας ιστοσελίδας. Στη διεύθυνση http://www.nikos.vote μπορεί κανείς να ενημερωθεί για όλες τις δράσεις, την αρθρογραφία, τις συνεντεύξεις, τις παρεμβάσεις του στο δρόμο για τη διεκδίκηση της ηγεσίας της Κεντροαριστεράς..

Επίσης, μπορεί να συμπληρώσει τη σχετική φόρμα για να γίνει εθελοντής.