Τι έγραψε – Το μήνυμα του δημοσιογράφου Χρήστου Μαζανίτη που δέχθηκε επίθεση από κουκουλοφόρους

Μαζανίτης

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 Χρήστος Μαζανίτης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση μαζί με άλλα δύο μέλη του τηλεοπτικού συνεργείου από κουκουλοφόρους. 

Υπενθυμίζεται πως και οι τρεις άνδρες κάλυπταν δημοσιογραφικά την πορεία για την συμπλήρωση 4 χρόνων από την δολοφονία Φύσσα όταν δέχθηκαν άγρια επίθεση από κουκουλοφόρους.

Μαζανίτης02

Ο Χρήστος Μαζανίτης είναι καλά στην υγεία του, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο από το νοσοκομείο και σε μήνυμα του στο Facebook ευχαρίστησε φίλους και συναδέλφους για την συμπαράσταση.

τι έγραψε ο δημοσιογράφος στο Facebook
Μόλις πήρα εξιτήριο από το νοσοκομείο. Μια μικρή κάκωση είναι στο κεφάλι, τίποτα σοβαρό. Η σκέψη μου είναι στον Θωμά, που τον χτύπησαν με πρωτοφανή αγριότητα. Θηρίο ο Αλέξης στάθηκε όρθιος. Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τα αμέτρητα τηλεφωνήματα και μηνύματα.
Ευχαριστώ θερμά τους διευθυντές μου, Πρόδρομο Παπαηλιόπουλο και Στράτο Μπαλή που έσπευσαν στο νοσοκομείο να μας δουν όλους. Και κυρίως ευχαριστώ πολύ τον Γενικό Διευθυντή του ΑΝΤ1, Γιάννη Μιχελάκη, που ήταν συνεχώς δίπλα μου και ζητούσε συνεχώς από τους γιατρούς να ενημερωθεί. Συνάδελφοι από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, συνάδελφοι από το πεζοδρόμιο, τεχνικοί, όλοι έσπευσαν στον Ευαγγελισμό.
Η αγάπη σας με γέμισε δύναμη ότι τελικά ως κλάδος στα δύσκολα γινόμαστε ένα! Μια γροθιά! Δεν σταματάμε, η δημοκρατία θα κερδίσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρά ψάρια στο ρεύμα της Πικροδάφνης – Συνεχίζεται η οικολογική καταστροφή

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απετράπη η διοχέτευση στην αγορά 4 τόνων ακατάλληλων πεπονιών και τοματίνιων

ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά – Τον «έλιωσε» το φορτηγό του