Τι ευχήθηκε ο πολιτικός κόσμος στον Νίκο Βούτση μετά την αγγειοπλαστική

Βούτσης

Τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στα καθήκοντά του, εξέφρασαν στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, αμέσως μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων και της αγγειοπλαστικής στην οποία υποβλήθηκε, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και θεσμικοί παράγοντες.

Τον πρόεδρο της Βουλής επισκέφθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας οι υπουργοί Πάνος Καμμένος, Δημήτρης Βίτσας και Παύλος Πολάκης, καθώς και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης.

Παράλληλα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με τη σύζυγό του, τις ευχές τους προς τον πρόεδρο της Βουλής εξέφρασαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως και όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί.

Τις ευχές τους για γρήγορη ανάρρωση διαβίβασαν νυν και πρώην υπουργοί, βουλευτές και περιφερειάρχες, μεταξύ των οποίων και η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.

Ταχεία επάνοδο στα καθήκοντά του ευχήθηκαν επίσης στον κ. Βούτση οι πρώην πρόεδροι της Βουλής Δημήτριος Σιούφας, Φίλιππος Πετσάλνικος, Βύρων Πολύδωρας και Ευάγγελος Μεϊμαράκης, όπως και το σύνολο των μελών του Προεδρείου της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Ντόρα προβλέπει… : «Ο Τσίπρας δεν θα βγάλει την άνοιξη»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Επιστρέφει στα πράγματα ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης – Ποιος ο νέος του ρόλος

ΑΚΟΜΑ: Σταθάκης: «Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς»