Αγωγή της οικογένειας Παντελίδη εναντίον της Μίνας Αρναούτη – Τι ζητάει (video)

Παντελίδη

Αγωγή 40 σελίδων έχει καταθέσει όπως έχει γίνει γνωστό το προηγούμενο διάστημα η οικογένεια Παντελίδη κατά της Μίνας Αρναούτη.

Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη κατέθεσε, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, την αγωγή 40 σελίδων εναντίον της Μίνας Αρναούτη για προσβολή προσωπικότητας και ηθική βλάβη. Μέρος του περιεχομένου της αγωγής παρουσιάστηκε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά στο Epsilon.

Στην αγωγή που κατέθεσε ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Μυτιλήνης η οικογένεια Παντελίδη, αναφέρει ότι αφορμή για να ακολουθήσει την νομική οδό ήταν η συμπεριφορά της Μίνας Αρναούτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα οι αιχμηρές αναρτήσεις για την εξέλιξη της πολύκροτης υπόθεσης με κατευθείαν αναφορές στα μέλη της οικογένειας και χαρακτηρισμούς καθόλου κολακευτικούς.

«Με την παρούσα αγωγή ζητάμε την προστασία της προσωπικότητας μας και την αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που η εναγόμενη προκάλεσε σε έκαστο εξ ημών ένεκα της παράνομης και υπαίτιας προσβολής της προσωπικότητας μας.

«Η εναγόμενη προβαίνει συστηματικά και κατ’ επανάληψη σε αναρτήσεις δημοσιεύσεων στον προσωπικό της λογαριασμό στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ισχυριζόμενη, ενώπιον τρίτων, απολύτως ψευδή γεγονότα εις βάρος μας, εν γνώση της αναλήθειας τους, τελώντας την αξιόποινη πράξη της συκοφαντικής δυσφημίσεως, πλήττοντας την τιμή και την υπόληψη μας.»

Σύμφωνα με την αγωγή τα τρία μέλη της οικογένειας Παντελίδη ζητούν από τη Μυρσίνη Αρναούτη το ποσό των 21.000 ευρώ έκαστος, δηλαδή 63.000 συνολικά τα οποία σκοπεύουν να καταθέσουν στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πρώτο μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη μετά το σοβαρό χειρουργείο – Τι έγραψε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτός εαυτού ο Βοσκόπουλος με τις φήμες για την υγεία του – Τι είπε

ΑΚΟΜΑ: Πάει Λιάγκα η Ράλλη – Ποια θα την αντικαταστήσει στο Μακεδονία TV (pic)