Αλαφούζος, Σαββίδης, Μελισσανίδης… Ο Τσίπρας “τρέμει” μην… σκάσει στα χέρια του ο Παναθηναϊκός!

Τα όσα τραγικά συμβαίνουν στον Παναθηναϊκό, απασχολούν ιδιαίτερα τον Αλέξη Τσίπρα, σε μια εποχή ιδιαίτερα δηλητηριώδη, όπου υπάρχουν εν εξελίξει ένας ανελέητος επιχειρηματικός πόλεμος, με πολλούς πρωταγωνιστές. Ο πρωθυπουργός, γνωστός  “βάζελος”, βλέπει με ιδιαίτερη ανησυχία όσα διαδραματίζονται στους πράσινους, ωστόσο δεν θέλει με τίποτα να του “σκάσει” στα χέρια του ο Παναθηναϊκός!

Πιο συγκεκριμένα, οι πράσινοι βρίσκονται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ο κίνδυνος η ομάδα να διαλυθεί, είναι πιο ορατός από ποτέ, καθώς ο Γιάννης Αλαφούζος έκλεισε πλέον τις κάνουλες. Κοινώς, δεν πληρώνει τίποτα. Επειδή όμως τα συμβόλαια τρέχουν και οι εργαζόμενοι στο Κορωπί συνεχίζουν να εργάζονται, εάν δεν βρεθεί ένας σοβαρός επενδυτής, τότε το τριφύλλι κινδυνεύει να υποβιβαστεί σε χαμηλές κατηγορίες και στην ουσία να χαθεί μια ιστορία 109 χρόνων!

Στις τάξεις των φιλάθλων επικρατεί αναβρασμός, αν και οι περισσότεροι με τη στάση που κράτησαν, “βοήθησαν” να φτάσει ο Παναθηναϊκός…

Στο Μαξίμου, λοιπόν, ο Αλέξης Τσίπρας ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις. Απεύχεται φυσικά τη διάλυση της ομάδας καθώς είναι σίγουρο πως κάποιοι θα αρχίσουν να μιλούν για την προνομιακή σχέση που έχει με επιχειρηματίες, ιδιαίτερα εκείνους που έχουν ομάδες στην Super League. Και εννοούν φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ), κατά κύριο λόγο και τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ), με τους οποίους η κυβέρνηση δείχνει να έχει καλές σχέσεις.

Όχι όμως η Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έδειξε – ιδιαίτερα το τελευταίο καιρό – πως είναι “απέναντι” από τον Σαββίδη και τον Μελισσανίδη (δεν συμβαίνει το… ίδιο με τον Μαρινάκη).

Αυτός ο επιχειρηματικός πόλεμος έχει μεταφερθεί ήδη και στα ΜΜΕ που ελέγχουν οι εν λόγω επιχειρηματίες, την ίδια ώρα που ο Μελισσανίδης ακούγεται έντονα πως θα αγοράσει τον ALPHA του Κοντομηνά. Φαντάζεστε τι πρόκειται να συμβεί…

Εν κατακλείδι, ο Τσίπρας, δεν θέλει να έχει απέναντί του τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού. Γιατί είναι σίγουρο πως θα στραφούν – πολύ εύκολα – εναντίον του, εάν η ομάδα διαλυθεί!