Χρωστάει 461.000 ευρώ στον Τελάντερ o ΠΑΟ και δυσκολεύεται να τα δώσει

159

Ένα ακόμη πρόβλημα απέκτησε ο Παναθηναϊκός στην γενικότερη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνει τις τελευταίες εβδομάδες και ακούσει στο όνομα Ράσμους Τελάντερ.

Στον πρώην κεντρικό αμυντικό της ομάδας επιδικάστηκε το ποσό των 461.397,48 ευρώ σε 10 ισόποσες δόσεις, βάζοντας ένα ακόμη πρόβλημα πάνω στο βουνό που έχει ήδη να ανέβει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

-Να απορρίψει τις προσφυγές των σωματείων Χαλκίδα, Ιωνικός Νικαίας κατά της υπ’ αριθμ. 3/11.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ και της από 13.09.2017 απόφασης της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

-Να καταβληθεί στον Ντούσαν Περνίς από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής 1908 το ποσό των 116.359 ευρώ σε 7 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου ύστερα από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή.

-Να καταβληθεί στον Ράσμους Τελάντερ από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των  461.397,48 ευρώ 10 ισόποσες μηνιαίες δόσεις. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις δόσεις δεν εξοφληθεί άμεσα, πλήρως και ολοσχερώς, απειλούνται σε βάρος της ΠΑΕ οι κυρώσεις του άρθρου 24 του Κ.Ι.Μ.Π. και οι οποίες θα επιβληθούν και θα ενεργοποιηθούν άμεσα, δυνάμει νέας αποφάσεως του παρόντος Δικαστηρίου μετά από έγγραφη γνωστοποίηση του ποδοσφαιριστή».

 

Διαβάστε επίσης: Αλέφαντος: Απολαυστική ανάλυση του ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ από τον κορυφαίο Έλληνα τεχνικό