Όχι πια αρχηγός ο Καλάθης – Βαρύ “πρόστιμο” λόγω… ξενυχτιών! 

Καλάθης

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα διακόψει κανένα από τα συμβόλαια των Καλάθη, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς, οι οποίοι νυχτοπερπάτησαν στη Μόσχα, αγνοώντας τους κανόνες της ομάδας.

Η “πράσινη” διοίκηση θα τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο τους τέσσερις παίκτες, ενώ ο διεθνής Έλληνας γκαρντ δεν θα είναι πια ο αρχηγός της ομάδας.

Οι Καλάθης, Γκιστ, Σίνγκλετον και Ρίβερς θα πληρώσουν ακριβά τα νυχτοπερπατήματά τους στη Μόσχα μεταξύ των φιλικών με Χίμκι και Νταρουσάφακα.

Οι τρεις πρώτοι φαίνεται ότι δεν έβαλαν μυαλό από την περασμένη σεζόν και συνέχισαν να παραβιάζουν τους κανονισμούς της ομάδας. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα τους τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο, ενώ αν επαναλάβουν ανάλογες πράξεις στο μέλλον, οι συνέπειες θα είναι πολύ πιο σοβαρές. Επιπρόσθετα, ο Καλάθης θα σταματήσει να είναι αρχηγός του Παναθηναϊκού, μιας και δεν γίνεται ο ηγέτης των αποδυτηρίων να είναι πρωταγωνιστής των παραπτωμάτων.

Ο Κέι Σι Ρίβερς δεν είχε δώσει δικαιώματα την προηγούμενη χρονιά, γι’ αυτό κι αναμένεται να αντιμετωπιστεί με μεγαλύτερη επιείκεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άλλαξε γνώμη ο Κούγιας: «Δεν πάω πουθενά – Δεν φεύγω από την Λάρισα»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποκλείστηκε από τον Τελικό η Σάκκαρη – Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε στο Wuhan Open

ΑΚΟΜΑ: Τροχαίο για τον Αγουέρο – Στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά (pics)