“Κολόνα” ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν τον ρώτησαν για το… έντονο καλοκαίρι του (video)

Μπουρδούμης

Την πρώτη συνέντευξη μετά τον ξαφνικό και επεισοδιακό χωρισμό έδωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, “Happy Day”.

Μπορεί ο ηθοποιός να μην αναφέρθηκε στην πρώην σύντροφό του, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, ούτε να μίλησε για τα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν πως αφορμή του χωρισμού στάθηκε ένας μεγάλος καβγάς ή ακόμη και για τις φήμες επανασύνδεσης μεταξύ του ίδιου και της πρώην αγαπημένης του Χριστίνα Κοντοβά, αλλά την αμηχανία του στην κάμερα δεν μπόρεσε να την κρύψει.

Συγκεκριμένα, όταν η δημοσιογράφος ανέφερε το έντονο καλοκαίρι που πέρασε ο ηθοποιός, εκείνος πάγωσε,  έμεινε ανέκφραστος, χωρίς να πει ή να δείξει το παραμικρό στην κάμερα, παρά μόνο μόλις ρωτήθηκε για την φάση που βρίσκεται τώρα.

«Είμαι σε πολύ δημιουργική φάση. Κάνω μαθήματα σε δραματική σχολή. Η αλήθεια είναι πως είναι περίεργο όταν σου λένε «κύριε Μπουρδιούμη, σας έβλεπα μικρός». «Μα ακόμη μικρός είμαι», απάντησε ο ηθοποιός χωρίς να πει λέξη για το έντονο καλοκαίρι που πέρασε.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απολαυστικός ο Ψινάκης: «Θα έκανα το Ελλάδα έχεις ταλέντο μόνο με πολλά λεφτά και την επιτροπή που ήθελα» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τέλος στον «πόλεμο» Καρβέλα-Μένιου – Τα βρήκαν εξωδικαστικά

ΑΚΟΜΑ: Η Σάλμα Χάγιεκ σε ρόλο… μητέρας Τερέζας – Εδωσε 100.000 ευρώ για τα θύματα στο Μεξικό (video)