Πανικός σε πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας από πυροβολισμούς – Δύο νεκροί (pics)

Πανικός επικρατεί στην πανεπιστημιούπολη του Grambling State University στη βόρεια Λουιζιάνα, καθώς σκοτώθηκαν θανάσιμα δυο φοιτητές από πυροβολισμούς!

Ο ύποπτος έχει διαφύγει και οι αρχές έχουν εξαπολύσει κυνηγητό για τη σύλληψή του.  Οι αρχές πιστεύουν ότι υπήρξε διαπληκτισμός σε κάποιον από τους κοιτώνες και ακολούθησαν οι πυροβολισμοί.

Οι δυο νεκροί είναι ο Monquiarious Caldwell, φοιτητής του πανεπιστημίου και ο Earl Andrews. Και οι δύο είναι 23χρονών από τη Farmerville, και σύμφωνα με τα σχόλια του Διευθυντή Επικοινωνιών του σχολείου Will Sutton στην New York Daily News, πυροβολήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός καυγά έξω από τους κοιτώνες.

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί σε κοινωνικά μέσα εμφανίστηκε να δείχνει ένα άψυχο σώμα στο έδαφος. Ο ύποπτος έφυγε από τη σκηνή μετά τη δολοφονία τους.

Το Πανεπιστήμιο προειδοποίησε τους μαθητές να παραμείνουν στους κοιτώνες τους. «Είναι μια τρομακτική τραγωδία. Είναι κάτι που ποτέ κανείς δεν θα ήθελε να συμβεί», δήλωσε ο διευθυντής του πανεπιστημίου.

«Προσευχόμαστε μαζί με τις οικογένειες των  θυμάτων. Στην πανεπιστημιούπολή μας δεν υπάρχει χώρος για βία. Πάντα ενθαρρύνουμε τους μαθητές να είναι ασφαλείς και να είναι σε εγρήγορση ανά πάσα στιγμή. Αυτό είναι ένα πολύ ατυχές περιστατικό».

“Οι προσευχές μας είναι με τα θύματα και τις οικογένειές τους. Η βία δεν έχει θέση στην πανεπιστημιούπολη μας “, δήλωσε ο Sutton.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ζηλανδία: Κάνει δημοψήφισμα για τη νομιμοποίηση της κάνναβης!