Αδιανόητο – Ασελγούσε σε 5χρονο με αντάλλαγμα λίγα τρόφιμα στους γονείς του στο Άργος

Απέχθεια και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις που έγιναν στις αίθουσες του δικαστηρίου για τα όσα διέπραξε ο  46χρονος Έλληνας σε ένα 5χρονο αγοράκι από τη Ρουμανία. 

Ο 46χρονος, κάτοικος Άργους, φιλοξενούσε επί έξι μήνες το 2016 μια οικογένεια Ρουμάνων με τα τέσσερα παιδιά τους και με αντάλλαγμα κάποια τρόφιμα προς τους γονείς του, κοιμόταν γυμνός μαζί με το μόλις 5 ετών αγοράκι της οικογένειας.

Ασελγούσε σε βάρος του και το φωτογράφιζε, κρατώντας τις φωτογραφίες στο κινητό του και επιδεικνύοντάς τες δημοσίως σε φίλους του σε καφετέριες στο Ναύπλιο.

Η υπόθεση έφθασε στα αυτιά του Χαμόγελου του Παιδιού, το οποίο και παρενέβη. Οταν η αστυνομία στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2016 συνέλαβε τον 46χρονο, όντως βρήκε στο κινητό του γυμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον 46χρονο σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής πορνογραφίας.

Σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ καταδικάστηκαν οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, που κατηγορούνταν για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια.

Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν τότε στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου, που δεν βρήκε ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

Διαβάστε επίσης: Κάτι συμβαίνει στην Ξάνθη – Για πρώτη φορά παρέλασαν μαθήτριες μόνο με μαντίλες