Αναβολή πρεμιέρας για τον Γρηγόρη Βαλτινό, μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Για σήμερα το βράδυ ήταν η προγραμματισμένη πρεμιέρα του Γρηγόρη Βαλτινού στο θέατρο Βέμπο όπου πρωταγωνιστεί στην παράσταση “Αλέξης Ζορμπάς”. Ωστόσο ένα πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί με την χολή, δεν θα του επιτρέψει να την πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του έργου μιας και θα πρέπει να μεταφερθεί στο άμεσα στο νοσοκομείο για κάποιο χρονικό διάστημα και να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσω των social media του θεάτρου Βέμπο που ενημερώνουν πως η πρεμιέρα θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία εβδομάδα, οπότε το κοινό θα πρέπει να αλλάξει τα εισιτήρια, ή όποιος θέλει να πάρει τα χρήματά του πίσω.

Η ανακοίνωση του θεάτρου Βέμπο

«Λίγες πέτρες στη χολή που ταλαιπωρούσαν τον Γρηγόρης Βαλτινός / Grigoris Valtinos, τελικά αποφάσισαν να του αναβάλουν την πρεμιέρα για περίπου μία εβδομάδα.
Αυτές τις ημέρες θα υποβληθεί σε επέμβαση και σύντομα θα ξαναδώσει το σώμα του στον Αλέξης Ζορμπάς – Alexis Zorbas.

Παρακαλείστε όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια για την 1η εβδομάδα των παραστάσεων ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ να επικοινωνείτε με την VIVA.gr και όσοι έχετε προμηθευτεί εισιτήρια από τα ΤΑΜΕΙΑ του θεάτρου να επικοινωνείτε στα τηλ. 2105221767, 2105229519.

Όλοι οι συντελεστές της παραγωγής ευχόμαστε στον Γρηγόρη Βαλτινό καλή Ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στο κοινό του και το πάλκο του Θέατρο Βέμπο/Theater Vembo

Για νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του κ. Βαλτινού και την ημερομηνία επανέναρξης των παραστάσεων θα σας ενημερώνουμε μέσω της σελίδας μας».

Ο Γρηγόρης Βαλτινός έχει ήδη τεστάρει την παράσταση του μιας και το καλοκαίρι την παρουσίασε σε επιλεγμένα φεστιβάλ.

Η παράσταση παρουσιάζεται με την αυθεντική μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, σε διασκευή των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα και σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή.

Τον Αλέξη Ζορμπά ενσαρκώνει ο Γρηγόρης Βαλτινός, αναλαμβάνοντας τον θρυλικό αυτό ρόλο, πλαισιωμένος από ένα μεγάλο και καταξιωμένο θίασο.

 

Τις χορογραφίες επιμελείται ο Δημήτρης Παπάζογλου. Τα σκηνικά που μας μεταφέρουν στην Κρήτη του μεσοπολέμου είναι του σκηνογράφου Μανόλη Παντελιδάκη και τα κοστούμια της ενδυματολόγου Ντένης Βαχλιώτη. Την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Αλέξης Πρίφτης και οι φωτισμοί είναι του Λευτέρη Παυλόπουλου.

Διαβάστε επίσης: Ποια σταρ της πίστας κατεβαίνει υποψήφια βουλευτής με την κεντροαριστερά; (video)