Απίστευτο! Ρίχνει αναίσθητη στο έδαφος μια γυναίκα και οι περαστικοί βγάζουν selfies (video)

Το περιστατικό συνέβη στο Πίτσμπεργκ των ΗΠΑ και πραγματικά προκαλεί αλγεινή εντύπωση, καθώς καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας κοντινού καταστήματος, η κτηνώδη επίθεση ενός αγνώστου εναντίον μιας γυναίκας και τους περαστικούς απλώς να βγάζουν… selfies!

Το εντυπωσιακό δεν είναι η ωμή πράξη βίας που απεικονίζει αλλά η ακόμα πιο σοκαριστική αντίδραση των περαστικών, που περιορίζονται απλώς στο να κοιτάζουν τη γυναίκα λες και είναι έκθεμα σε μουσείο, τραβώντας τη φωτογραφίες και βγάζοντας ακόμα και… selfies με το αναίσθητο κορμί της στο φόντο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της New York Post, κανείς από τους παριστάμενους που φαίνονται να φωτογραφίζουν τη γυναίκα δεν κάλεσε την Άμεσο Δράση, αφού ήταν προφανώς απασχολημένοι, απαθανατίζοντας την στιγμή για τις σελίδες στους στα social media!

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα επικαλούμενη γείτονες, μερικοί νεαροί μάλιστα επέστρεψαν λίγα λεπτά μετά στο σημείο με φίλους τους για να τραβήξουν βίντεο, και ένας έφηβος έφτασε στο σημείο να ξαπλώσει στο πεζοδρόμιο δίπλα στη γυναίκα για να βγάλει «μια καλή selfie».

«Ούτε σε ζώα δεν φέρονται έτσι. Αν η κόρη μου ήταν σκύλος θα της φέρονταν καλύτερα. Είναι αηδιαστικό. Το παιδί μου χρειάζεται βοήθεια», είπε η μητέρα της γυναίκας, που σύμφωνα με πληροφορίες τα τελευταία χρόνια έχει πέσει θύμα της μάστιγας των ναρκωτικών.

Υπάρχει πάντως και μια θετική πλευρά σε αυτήν την θλιβερή ιστορία, αφού ένας γιατρός της περιοχής που είδε το κλιπ ευαισθητοποιήθηκε και προσφέρθηκε να βοηθήσει τη γυναίκα να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά.

Διαβάστε επίσης: Οργή από Μόσχα για το μπλόκο του Twitter σε RT και Sputnik