Από τον ΟΑΣΑ – Παράταση ισχύος καρτών Οκτωβρίου 2017 μέχρι τις 10 Νοεμβρίου

121
Εισιτήριο

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ το μεσημέρι της Τρίτης , δίνεται παράταση ισχύος καρτών Οκτωβρίου 2017 μέχρι και τις 10 Νοεμβρίου 2017.

1. Ο ΟΑΣΑ εξετάζοντας την πορεία έκδοσης προσωποποιημένων καρτών και λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που δημιουργούνται για το επιβατικό κοινό και προκειμένου αυτές να εξομαλυνθούν εισηγήθηκε προς το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ενιαία παράταση ισχύος των καρτών Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Νοεμβρίου 2017. Μετά την ημερομηνία αυτή οι επιβάτες πρέπει να κινούνται με ηλεκτρονικό εισιτήριο ή ηλεκτρονικές κάρτες.

2. Ο ΟΑΣΑ από την Δευτέρα 6 Νοεμβρίου θα επιτρέψει την έκδοση μεμονωμένων ηλεκτρονικών εισιτηρίων του 1,40 στα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων αντικαθιστώντας πλήρως τα παλαιά χάρτινα εισιτήρια.

3. Οι επιβάτες που έχουν στην κατοχή τους παλαιά χάρτινα εισιτήρια, μπορούν να τα χρησιμοποιούν μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία.

4. Εντός του Νοεμβρίου 2017 θα αρχίσει το κλείσιμο των πυλών στους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ.

Ο Οργανισμός Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών εισέρχεται πλέον σε μία νέα περίοδο λειτουργίας, μόνο με ηλεκτρονικά μέσα κομίστρου, γεγονός που θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη στο επιβατικό κοινό και θα είναι υπέρ του δημοσίου συμφέροντος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαυραγάνης για ηλεκτρονικές κάρτες: «Μην περιμένετε στην ουρά, θα δοθεί παράταση»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέο διαμέρισμα-γιάφκα του 29χρονου στα Εξάρχεια – Τι εντόπισε η Αντιτρομοκρατική

ΑΚΟΜΑ: Διακοπή της κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας λόγω της Ολυμπιακής Φλόγας