Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγους μήνες μετά το γάμο της! (pic)

Παπαϊωάννου

Πριν τρεις μήνες ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στη Θεσσαλονίκη και τώρα ετοιμάζονται να γίνουν γονείς.

Ο λόγος για την τραγουδίστρια Ελεάνα Παπαϊωάννου που ‘γινε γνωστή μέσα από το “Fame Story” και τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Βεργίνη, που σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί.

Παπαϊωάννου02

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real Life, η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και περιμένει κοριτσάκι. “Ζουν πρωτόγνωρα συναισθήματα. Είναι δώρο Θεού. Ήθελαν πολύ ένα παιδί”, αποκάλυψε άνθρωπος από το περιβάλλον τους και συνέχισε: “Είναι τρισευτυχισμένοι. Ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το αγγελούδι τους. Μετρούν αντίστροφα για αυτήν την πολύ μεγάλη και σημαντική στιγμή της ζωής τους”.

Παπαϊωάννου03

Το ζευγάρι που είναι μαζί σχεδόν πέντε χρόνια πήρε την απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο να κάνει το μεγάλο βήμα, μιας και οι δυο τους είναι αχώριστοι, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατά καιρούς λόγω της απόστασης που προέκυπτε από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του μπασκετμπολίστα. Ο Δημήτρης, άλλωστε, έχει αγωνιστεί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, Άρη, Μπιλπάο, Λουκόιλ και Πανιωνίου, ενώ την περασμένη σεζόν ανήκε στο δυναμικό του Απόλλωνα Πάτρας. Για αυτό το λόγο άλλωστε και η τραγουδίστρια είχε εγκατασταθεί τον τελευταίο καιρό στην Πάτρα, προκειμένου να βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Ελεάνα, που προέρχεται από οικογένεια… πρωταθλητών, μιας και ο πατέρας της είναι ο θρυλικός, παλαίμαχος, διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος, Λάκης Παπαϊωάννου, φαίνεται πως δεν παρέκκλινε πολύ από αυτό που γνώρισε μεγαλώνοντας και επέλεξε να μοιραστεί τη ζωή της με έναν αθλητή, αυτή τη φορά του μπάσκετ! Ο γάμος του ζευγαριού μάλιστα, στη Θεσσαλονίκη είχε γίνει το talk of the town και τώρα αναμένεται να έρθει και το μωράκι για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαράδεκτος ο Γουάινστιν στο κέντρο σεξουαλικής αποτοξίνωσης – Τι ισχυρίζονται δημοσιεύματα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Βάσω Λασκαράκη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

ΑΚΟΜΑ: Έχασε την πρώτη δικαστική μάχη με τον Αλβάρο η Ωνάση – Τι διεκδικεί από την χρυσή κληρονόμο