Δείτε τον Μακελάρη του Λας Βέγκας – 64χρονος, λευκός, γνωστός στην αστυνομία (pics)

ΛαςΒέγκας

Αυτός είναι ο δράστης της φονικότερης επίθεσης με πυρά στην ιστορία των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον 64χρονο Στίβεν Πάντοκ, κάτοικο Λας Βέγκας, ο οποίος άνοιξε πυρ εναντίον του πλήθους που παρακολουθούσε συναυλία μουσικής κάντρι έξω από το Mandalay Bay Hotel στην κεντρική λεωφόρο του Λας Βέγκας σκοτώνοντας τουλάχιστον 50 ανθρώπους και τραυματίζοντας πάνω από 200, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών που εισέβαλαν στο δωμάτιό του στον 32ο όροφο του ξενοδοχείου.

ΛαςΒέγκα02

Ο δράστης του μακελειού στο Λας Βέγκας, Στίβεν Πάντοκ (Φωτογραφία: Twitter)

Μέχρι στιγμής τα κίνητρά του παραμένουν άγνωστα. Στο δωμάτιο του δράστη στο ξενοδοχείο βρέθηκαν πολλά όπλα, ενώ αστυνομικοί έχουν φθάσει στο σπίτι του και ετοιμάζονται να το κάνουν «φύλλο και φτερό». Σύμφωνα με το NBC ο Πάντοκ είχε βεβαρημένο ποινικό μητρώο κι ήταν γνωστός στην αστυνομία της Νεβάδα.

Ο σερίφης του Λας Βέγκας, Τζόε Λομπάρντο, είπε ότι βρέθηκε και μια γυναίκα που αναζητούσαν οι αρχές ως πιθανή «συγκάτοικο» του Πάντοκ, καθώς και τα δύο οχήματα του δράστη.

ΛαςΒέγκα03

H 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ, που αναζητούσαν οι αρχές (Φωτογραφία: Twitter)

Ο Λομπάρντο δεν αποκάλυψε αν η 62χρονη Μαριλού Ντάνλεϊ είναι ύποπτη για εμπλοκή στην επίθεση, αλλά την χαρακτήρισε «συνεργό.»

Στο λογαριασμό της στο LinkedIn η Ντάνλεϊ, από το Ρίνο της Νεβάδα, περιγράφει εαυτήν ως επαγγελματία του τζόγου και των καζίνο. Ενώ στο προφίλ της στο Facebook δηλώνει «περήφανη μητέρα και γιαγιά που ζει τη ζωή της στο έπακρον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σφαγή στο Λας Βέγκας – 50 νεκροί, πάνω από 200 τραυματίες από πυρά μανιακού – Σοκαριστικές εικόνες!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό – Το ISIS είχε ζητήσει τον περασμένο Μάιο επιθέσεις «μοναχικών λύκων» στο Λας Βέγκας (video)

ΑΚΟΜΑ: Επέστρεψε ο… Μπιν Λάντεν και απειλεί ξανά τις ΗΠΑ!