Επίθεση Θεοδωράκη σε Καμίνη – Ανδρουλάκη για τη συμφωνία του με Γεννηματά

Σκληρή απάντηση στη επίθεση του Γιώργου Καμίνη έδωσε ο Σταύρος θεοδωράκης για τη συμφωνία του με την Φώφη Γεννηματά να μην ενοποιηθούν οι Κ.Ο. της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, όπου παρουσίασε τη πρότασή του για την ταυτότητα και το χαρακτήρα του νέου φορέα, «ξαφνιάστηκα με τις αντιρρήσεις. Η αντίδραση του Νίκου και του Γιώργου είναι το καλύτερο δώρο στους ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ».

Κλιμακώνοντας την ανταπάντησή του στο δήμαρχο Αθηναίων και συνυποψήφιό του για την ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι «ο κ. Καμίνης μέσα στη φούρια του να τα πετύχει όλα είναι λίγο αδιάβαστος.

Την απόφαση την πήρε η ηγεσία του Ποταμιού και της ΔΗΣΥ. Αλίμονο να έρχεται να μας κατηγορεί ένας που έρχεται να διεκδικήσει εκ του ασφαλούς την ηγεσία σε στρωμένο έδαφος». Πρόσθεσε μάλιστα δηκτικά: «Αν η Αθήνα είναι σε αυτήν την κατάσταση με ένα Δήμαρχο που δουλεύει όλη μέρα σκεφτείτε αν δουλεύει τις μισές μέρες».

Επίσης ο επικεφαλής του Ποταμιού υποστήριξε ότι από τις αρχές Σεπτεμβρίου είχε ανακοινώσει ότι συμφώνησε να υπάρχουν δύο Κοινοβουλευτικές Ομάδες.

«Ο κόσμος ψήφισε δύο κόμματα και πρέπει να πάνε μέχρι τις εκλογές και μετά την εκλογή αρχηγού θα συνεργάζονται», υπογράμμισε επισημαίνοντας ότι «δεν πρέπει να απωλέσουμε τις δυνατότητες εκπροσώπησης και να διευκολύνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ».

Έστρεψε τα πυρά του και κατά του Νίκου Ανδρουλάκη λέγοντας: «Η συμπεριφορά τους εξυπηρετεί μόνο τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.

Μέχρι να γίνει το συνέδριο αυτός ο χώρος δεν θα έχει κόμμα; Θα έχει μόνο τον αρχηγό; Επικίνδυνες σκέψεις που δεν ανήκουν στη Δημοκρατία. Ρωτήστε τον κ. Καμίνη και τον κ. Ανδρουλάκη. Αν εκλέγουν ποιος θα τους εκπροσωπεί;».

 

Διαβάστε επίσης: Κατ’ οίκον διανομή φαρμάκων για καρκινοπαθείς και ΑμεΑ υπόσχεται ο Κυριάκος