Καρέ – καρέ η οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων στο ΕΘΝΟΣ – Η… απόδραση της Αστυνομίας! (video)

92

Αίσθηση προκαλούν τα πλάνα από την οργανωμένη επίθεση των κουκουλοφόρων που χτύπησαν δημοσιογράφους και προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές στα γραφεία της 24Media, καθώς μεταξύ άλλων καταγράφεται πως προσέγγισαν την περιοχή, πως σταμάτησαν την κυκλοφορία στη Συγγρού, πως ακολουθούσαν… στρατιωτικές εντολές, αλλά και η… διαφυγή της ΕΛ.ΑΣ!

Συγκεκριμένα. στρατιωτικού τύπου οργάνωση είχαν οι κουκουλοφόροι που χτύπησαν την Κυριακή το απόγευμα τα γραφεία της 24Media , όπου στεγάζεται και το “Εθνος”. Αυτό προκύπτει από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του κτιρίου και δημοσίευσε και το News247.

Όπως φαίνεται καθαρά στο βίντεο, μία μεγάλη ομάδα μοτοσικλετιστών, έκλεισε τη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος των γραφείων της 24Media, με εντολή του επικεφαλής της συμμορίας, ο οποίος προπορεύεται και έχει το γενικό πρόσταγμα.

Αμέσως, περί τους 15 κουκουλοφόροι επιτίθενται με πέτρες  και λοστούς , ενώ πετούν άσπρες και κόκκινες μπογιές στους τοίχους και την εξωτερική πόρτα του κτιρίου. Χτυπούν δύο δημοσιογράφους, προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες εργαζομένων που είχαν σταθμεύσει στο σημείο.

Η επίθεση κράτησε ένα λεπτό – οι τραμπούκοι επιχείρησαν μάλιστα να πετάξουν μολότοφ μέσα στο κτίριο, με προφανή στόχο να υπάρξουν θύματα, αλλά – ευτυχώς – δεν το κατάφεραν.

Αμέσως μετά, ο επικεφαλής έδωσε νέο πρόσταγμα, αυτή τη φορά για αποχώρηση της πομπής των μοτοσικλετιστών, προς την κάθοδο της Συγγρού.

Σημειώνεται ότι στο σημείο υπήρχε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, το οποίο αποχώρησε λίγα δευτερόλεπτα πριν από την εκδήλωση της επίθεσης, όπως ξεκάθαρα φαίνεται στο δεύτερο βίντεο- ντοκουμέντο.

Διαβάστε επίσης: Το ξύλο της χρονιάς «έφαγε» ο παλαιοημερολογίτης Κλεομένης από κουκουλοφόρους (video)