Κατηγορηματικός ο Καμίνης: “Η ΝΔ του Καραμανλή κατέστρεψε τη χώρα”

Καμίνης

Στην Τρίπολη μίλησε ο δήμαρχος της Αθήνας, Γιώργος Καμίνης, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, εξαπολύοντας επίθεση σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα» τόνισε στην ομιλία του.

«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικά σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» σημείωσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συγκαλύπτει τις ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στην χρεοκοπία της χώρας.

Ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε και τη διαφωνία του στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή; Αυτό από το οποίο πάσχει η αυτοδιοίκηση είναι από κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά που μας ζητάνε οι πολίτες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταλαντεύεται η Νέα Δημοκρατία στο ν/σ για τη αλλαγή φύλου – Το παρασκήνιο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 43α της γενέθλια γιορτάζει η ΝΔ – Η μεγάλη εκδήλωση στο Μενίδι και τα tweets των στελεχών!

ΑΚΟΜΑ: Δημοσκόπηση Alco: Γελάνε στο Μαξίμου, έβαλαν τα… κλάματα στην Πειραιώς!