Κινηματογραφική καταδίωξη οδηγού από αστυνομικούς στην Αλεξανδρούπολη (video)

79

Ταινία που μόνο στον κινηματογράφο βλέπουμε θύμιζε η καταδίωξη που έγινε στην Αλεξανδρούπολη με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να ακινητοποιήσουν ένα όχημα μαύρου χρώματος.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού που έγινε το Σάββατο, αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα που τους κίνησε τις υποψίες.

Ο οδηγός, αρνούμενος να συμμορφωθεί σε σήματα των αστυνομικών, συνέχισε την πορεία του προς το κέντρο της πόλης παραβιάζοντας τα κόκκινα φανάρια και θέτοντας σε κίνδυνο τις ζωές των οδηγών που συναντούσε στο πέρασμα του.

Μάλιστα σύμφωνα με το e-evros στο ύψος του οικισμού της Μαΐστρου το όχημα πέρασε ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα που ήταν ακινητοποιημένα, με αποτέλεσμα να τα προκαλέσει υλικές ζημιές.

Ακολούθως διέσχισε την Λεωφ. Δημοκρατίας με μεγάλη ταχύτητα και επικίνδυνους ελιγμούς με αποτέλεσμα στην διασταύρωση των οδών Λεωφ. Δημοκρατίας με Σηλυβρίας να προσκρούσει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα και να ακινητοποιηθεί.

Μπροστά στα έκπληκτα μάτια πολιτών πραγματοποιήθηκε πεζή καταδίωξη καθώς μετά από την πρόσκρουση ο οδηγός και οι επιβαίνοντες τράπηκαν σε φυγή. Μετά από έρευνες συνελήφθησαν οι επιβαίνοντες, ενώ ο οδηγός κατάφερε να διαφύγει.

Μάλιστα στο πορτ – μπαγκάζ μετά από έλεγχο βρέθηκαν κρυμμένοι άλλοι δύο επιβαίνοντες που όπως προκύπτει φέρονται να είναι μη μόνιμοι μετανάστες.

Διαβάστε επίσης: Σοβαρό τροχαίο στην Αχαΐα – Ένας νεκρός και ένας τραυματίας (pics & video)