Κι άλλο τεράστιο σκάνδαλο στο Χόλιγουντ – Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχτηκε ότι είναι ομοφυλόφιλος (pics)

Σπέισι

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει η αποκάλυψη ηθοποιού πως δέχθηκε σεξουαλική επίθεση όταν ήταν 14 ετών από τον Κέβιν Σπέισι, με αποτέλεσμα ο οσκαρικός ηθοποιός όχι μόνο να του ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλά και να παραδεχθεί πως είναι ομοφυλόφιλος.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο ηθοποιός Άντονι Ραπ εξαπέλυσε κατηγορίες σε συνέντευξή του εναντίον του πρωταγωνιστή του House of Cards, λέγοντας με κάθε λεπτομέρεια πως ο ηθοποιός του επιτέθηκε σεξουαλικά το 1986.

Ο Σπέισι απάντησε πριν λίγες ώρες με μία δήλωσή που ανέβασε και στον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέροντας:

«Έχω πολύ μεγάλη εκτίμηση και θαυμασμό στον Άντονι Ραπ ως ηθοποιός. Είμαι εντελώς τρομοκρατημένος  με αυτή την ιστορία. Ειλικρινά δεν θυμάμαι την συνάντηση, καθώς πρέπει να έχουν περάσει περίπου 30 χρόνια. Ωστόσο αν συμπεριφέρθηκα έτσι όπως περιέγραψε, ζητώ μία ειλικρινής συγνώμη για την απαράδεκτη- ανάρμοστη συμπεριφορά μου, η οποία ήταν αποτέλεσμα μέθης. Επίσης λυπάμαι για όλα αυτά τα συναισθήματα πως όπως ανέφερε κουβαλά όλα αυτά τα χρόνια

Αυτή η ιστορία μου δίνει κουράγιο για να μιλήσω και για άλλα πράγματα σχετικά με την ζωή μου. Γνωρίζω πως έχουν ειπωθεί πολλές ιστορίες εκεί έξω για μένα, μερικές από τις οποίες έχουν «πυροδοτηθεί» από το γεγονός πως πως προστατεύω πολύ την ιδιωτική μου ζωή. «Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου φίλοι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επέλεξα να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς», έγραψε ο Σπέισι στο Twitter αποκαλύπτοντας πρώτη φορά τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις.

Σπέισι02Τι είπε ο Άντονι Ραπ για την σεξουαλική επίθεση

Ο ηθοποιός του σταρ τρεκ έκανε τις αποκαλύψεις σε συνέντευξή του στο Buzzfeed News, περιγράφοντας λεπτομερώς όλα όσα έγιναν πριν 31 χρόνια.

Όπως είπε, ο Άντονι Ραπ ήταν ο μόνος ανήλικος στο επίμαχο πάρτι στο οποίο είχε προσκληθεί επειδή είχε φιλικές σχέσεις με τον Σπέισι.

Σπέισι03

Κάποια στιγμή ο 14χρονος τότε Ραπ βαρέθηκε και ανέβηκε σε ένα από τα υπνοδωμάτια όπου τον πήρε ο ύπνος βλέποντας τηλεόραση.

Όπως λέει, ο 26χρονος τότε Σπέισι μπήκε στο δωμάτιο, τον σήκωσε «όπως σηκώνει ο γαμπρός τη νύφη» και στη συνέχεια «σκαρφάλωσε» από πάνω του.

«Τον είδα να στέκεται στην είσοδο του δωματίου και να με παρατηρεί. Η εντύπωσή μου ήταν τότε ότι ήταν μεθυσμένος. Αντί να μου μιλήσει, με σήκωσε όπως ο γαμπρός σηκώνει τη νύφη. Αρχικά δεν αντέδρασα γιατί προσπαθούσα να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τότε ξάπλωσε από πάνω μου» είπε ο Ραπ.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι δεν μπορεί να θυμηθεί για πόση ώρα ήταν από πάνω του ο δις- οσκαρικός ηθοποιός, αλλά θυμάται ότι μετά από λίγη ώρα κατάφερε να ξεφύγει.

Από τότε δεν έχει μιλήσει ποτέ με τον Σπέισι αλλά υποστήριξε ότι έκτοτε έχει μοιραστεί την ιστορία με αρκετούς φίλους και συγγενείς.

Η Ραπ μάλιστα, ανέφερε πως έκανε τώρα την αποκάλυψη, λόγω του περιστατικού με τον Γουάινσταϊν, που τον ώθησαν να αποκαλύψει κι αυτός τις εμπειρίες του.

«Και δεν το έκανα απλά από παράπονο αλλά για να ρίξω φως σε δεκαετίες συμπεριφορών που έγιναν ανεκτές επειδή πολλοί άνθρωποι όπως εγώ μείναμε σιωπηλοί. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τη διαφορά τώρα» συμπλήρωσε ο Ραπ.

Ο Ραπ είπε ότι συνάντησε για πρώτη φορά τον Σπέισι σε ένα από τα πάρτι μετά την επιτυχία της ταινίας “Precious Sons” στην οποία είχε τότε πρωταγωνιστήσει ενώ πριν από το περιστατικό στο σπίτι, ο Σπέισι τον είχε καλέσει για ποτό σε κλάμπ μαζί με έναν 17χρονο φίλο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δείτε το λόγο – Γιατί η Πάμελα Άντερσον είναι η πιο hot πενηντάρα! (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Βροχή» πέφτουν οι καταγγελίες από δεκάδες διάσημες ηθοποιούς για τον Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν!

ΑΚΟΜΑ: «Κράξιμο» Γιώργου Λιάγκα σε Βάνα Μπάρμπα: «Κι έλεγα, τι φταίει που δεν έκανε καριέρα στο Χόλιγουντ» (video)