Κωλοτούμπα και ο Λεβέντης: «Δεν παραιτούμαι, όλα ανοικτά» (video)

147
Λεβέντης

Της μόδας παραμένουν οι πολιτικές… κωλοτούμπες με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη να παίρνει πίσω τα λεγόμενά του περί παραίτησής του τη Δευτέρα.

Μιλώντας όμως στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον AΝΤ1 (όπου έκανε αρχικά τη δήλωση), ο κύριος Λεβέντης τα πήρε όλα πίσω, δηλώνοντας αυτή την φορά πως ειδικά για αυτή τη Δευτέρα δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παραιτηθεί. Απλώς, όπως επανέλαβε, μετά την ομιλία του που είναι προγραμματισμένη στην Θεσσαλονίκη, θα ακολουθήσει διαβούλευση με τους ψηφοφόρους του κόμματος κι εκεί «όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά».

Το γεγονός που φέρεται να έχει εξοργίσει τον Βασίλη Λεβέντη είναι η υπερψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή ταυτότητας φύλου, καθώς δηλώνει κάθετα αντίθετος. Με αφορμή την υπογραφή και κύρωσή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. Στην περίπτωση που το υπογράψει ο κύριος Παυλόπουλος, κάτι που ο ίδιος τονίζει πως δεν πιστεύει πως θα γίνει, τότε και αυτός θα εξετάσει το ενδεχόμενο παραίτησης, καθώς όπως δηλώνει «δεν θέλει να είναι μέρος μιας βουλής άθεων».

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Να βρεθούν οι δολοφόνοι του Ζαφειρόπουλου θέλει σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεγαλοοικονόμου: «Παραιτήσου Λεβέντη να εκλέξουμε άλλον αρχηγό»

ΑΚΟΜΑ: Γνωστός μεγαλοδημοσιογράφος προανήγγειλε την επιστροφή του στην πολιτική