Μετά τον Μέσι και τον Ντεσάμπ ο ISIS απειλεί και τον Νεϊμάρ (pics)

Πριν από το Μουντιάλ της Ρωσίας, ο ISIS συνεχίζει τις απειλές του και στο ποδόσφαιρο… Στη νέα φωτογραφία απειλεί τον Νεϊμάρ.

Ενας τζιχαντιστής τον κρατάει και ο Βραζιλιάνος κλαίει, ενώ δίπλα του βρίσκεται ο Μέσι, νεκρός στο έδαφος. Το  μήνυμα των τζιχαντιστών ήταν ότι δεν θα χαρεί κανείς την ασφάλεια, μέχρι να τη ζήσουμε στις μουσουλμανικές χώρες.

Και τη φωτογραφία συνοδεύει ένα μήνυμα τρόμου: «Δεν θα απολαύσετε ποτέ την ασφάλεια μέχρι να τη ζήσουμε εμείς στις μουσουλμανικές χώρες».  Η σοκαριστική φωτογραφία «κυκλοφορεί» τις τελευταίες ώρες, κυρίως στο twitter. Την ανέβασε τρομοκρατική ομάδα που πρόσκειται στο Ισλαμικό Κράτος.

 

Απειλή ενόψει Μουντιάλ 2018

Πριν από μερικές μέρες, οι τζιχαντιστές είχαν στοχοποιήσει το Μουντιάλ του 2018, που θα γίνει το καλοκαίρι σε 11 πόλεις της Ρωσίας. Μια ακόμη προπαγανδιστική εικόνα έδειχνε έναν τζιχαντιστή με καλάσνικοφ στην πλάτη και δίπλα του δυναμίτη. Κοιτούσε το στάδιο Λουζνίκι στη Μόσχα, όπου θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 15 Ιουλίου 2018.

«Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι το μήνυμα του ISIS που είναι γραμμένο στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Μια άλλη εικόνα δείχνει έναν τζιχαντιστή οπλισμένο μπροστά από το logo του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Περίεργο ισχυρό χτύπημα σε αεροπλάνο αποδίδεται σε πουλί – Είναι αλήθεια; (pics)