Με αφορμή τα F-16 – Ο απίστευτος χαρακτηρισμός του Λεβέντη για τον Τσίπρα!

Λεβέντης

Πρωτοφανή επίθεση κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα… δικτάτορα!

Μάλιστα έφτασε να τον συγκρίνει με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο, λέγοντας επί λέξει «Τι Τσίπρας, τι Παπαδόπουλος».

Μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών 90,1, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε: «Επί δύο χρόνια ό,τι κι αν προτείνουμε ο κ. Τσιπρας δεν το κάνει, μόνο αυτός ξέρει το καλό της Ελλάδος; Είναι δικτάτορας. Αν ήταν έτσι, μέναμε στον Παπαδόπουλο, δεν χρειαζόμασταν Τσίπρα και Μητσοτάκη.

Μάλιστα όταν ρωτήθηκε αν συγκρίνει τον Αλέξη Τσίπρα με τον πραξικοπηματία Παπαδόπουλο, ο κ. Λεβέντης ήταν σαφής: «Αλήθεια το πιστεύω, τι Παπαδόπουλος, τι  Τσίπρας; Σε ό,τι και να προτείνουμε συναντάμε το 153. Επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να φάει τις καταθέσεις του κόσμου, επειδή έχει πλειοψηφία μπορεί να αποφασίσει να γίνονται εκτελέσεις; Η πλειοψηφία υπόκειται πάντα σε ένα κλίμα ευθύνης και λαμβάνει τη γνώμη όλων, αυτό θα πει δημοκρατία αλλιώς μέναμε στον Παπαδόπουλο και στη χούντα».

Κάθετα αντίθετος εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων και στο θέμα του εκσυγχρονισμού των αεροσκαφών F-16, λέγοντας ότι τα συγκεκριμένα αεροσκάφη είναι άχρηστα και ότι η Ελλάδα θα πρέπει να προμηθευτεί τα σύγχρονα F-35 «Θα είναι πιο ακριβά τα F 35 αλλά τι να κάνουμε; Με τους Τούρκους έχουμε να κάνουμε. Αλλιώς ας μείνουμε  άοπλοι αν είναι έτσι. Επειδή με τα λεφτά που δίνουμε για οτιδήποτε αμυντικό θα μπορούσαμε να αυξήσουμε τις συντάξεις κατά 200-300 ευρώ, ας αυξήσουμε τις συντάξεις κι ας αφήσουμε την άμυνα κι ας έρθει ο Τούρκος. Η πρόταση μου είναι να πάρουμε τα F-35 και να το συζητήσουμε σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη επίθεση Πολάκη κατά προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ: «Παράσιτο, παθογόνο για το σύστημα υγείας»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Τσίνισαν» οι δανειστές για τον «μποναμά» των 1.000 ευρώ – Που θέλουν να δοθούν

ΑΚΟΜΑ: Στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το 2ο ποσυνέδριο της ΝΔ – «Θερμή» υποδοχή από μέλη και στελέχη (video)