Πρέβεζα: 53χρονος ιερέας φυλακίστηκε για βιασμό ανήλικων κοριτσιών!

Στις φυλακές Τρίπολης μετήχθη μετά την απολογία του με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα Πρέβεζας ένας 53χρονος ιερέας πατέρας δυο παιδιών, ο οποίος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος δυο ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 17 και 15 χρόνων σε κοινότητα της Πρέβεζας!

Μετά την καταγγελία που είχαν υποβάλει οι δυο ανήλικες αδελφές, είχε ακολουθήσει πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών αρχών.

Τελικά, διατάχθηκε η σύλληψη του 53χρονου ιερωμένου, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και του βιασμού, λόγω της μικρής ηλικίας του ενός από τα φερόμενα ως θύματα.

Ωστόσο, η τοπική κοινωνία έχει ταχθεί στο πλευρό του ιερέα δηλώνοντας την συμπαράστασή της, καθώς οι κάτοικοι θεωρούν ανυπόστατη την καταγγελία και την αποδίδουν σε προσπάθεια για εκδίκηση ενός 60χρονου συγχωριανού τους, για τον οποίο ο κληρικός είχε συστήσει στα κορίτσια που κατοικούν στο σπίτι της γιαγιάς τους να μην τον συναναστρέφονται.

Σε βάρος του ιερέα, η Μητρόπολη Πρέβεζας διέταξε προσωρινή απαγόρευση τέλεσης ιεροπραξιών ενώ του ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη.

Ωστόσο, ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος δήλωσε, σύμφωνα με το Pamepreveza, ότι «η δικαιοσύνη θα αποφανθεί και χαρακτήρισε την υπόθεση «περίεργη».

Διαβάστε επίσης: Χαμός έξω από το κτήριο της Βουλής: Φοιτητές συγκρούστηκαν με ΜΑΤ (video)