Ρωσίδα φοιτήτρια ανέβασε τη φούστα της για να διαμαρτυρηθεί… (video)

Μία νεαρή Ρωσίδα στην Αγία Πετρούπολη, προφανώς ένα από τα χιλιάδες θύματα της προσβλητικής και αναξιοπρεπούς ενέργειας του upskirting, δηλαδή των φωτογραφιών που τραβούν άντρες με κινητά κάτω από τις φούστες ανυποψίαστων γυναικών, προκειμένου να δουν τα εσώρουχά τους, θέλησε να διαμαρτυρηθεί με τον δικό της τρόπο.

Η κοπέλα πήγε στον κεντρικό σταθμό της Αγίας Πετρούπολης, σήκωσε τη φούστα της φανερώνοντας το εσώρουχό της και κάθισε εκεί στημένη για αρκετή ώρα.

Η φοιτήτρια Άννα Ντοβγκάλιουκ, περιέγραψε τον εαυτό της ως ακτιβίστρια. Ο σκοπός της ήταν να καταγράψει σε βίντεο τη διαμαρτυρία της και να το «σηκώσει» στα social media, προκειμένου να ενεργοποιήσει τις αρχές για να λάβουν μέτρα, αλλά και να προειδοποιήσει τις άλλες γυναίκες για το upskirting, το οποίο συμβαίνει κατά κόρον στα μέσα μαζικής μεταφοράς.

«Αυτό το βίντεο είναι αφιερωμένο σε όσους αρέσκονται να βλέπουν κάτω από τις φούστες. Εκ μέρους όλων των γυναικών που έπεσαν θύματά σας, ορίστε. Μείνετε μακριά από εμάς», ανέφερε στο μήνυμά της.

Δείτε το βίντεο από τη διαμαρτυρία της νεαρής Ρωσίδας φοιτήτριας…

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη «βόμβα» στις ΗΠΑ: Ο πρόεδρος Λύντον Τζόνσον ήταν μέλος της Κου Κλουξ Κλαν!