Σάλος για το “κόψιμο” κληρικού στον αέρα από παρουσιαστές του Σκάι (vid)

Σάλο προκάλεσε η αντίδραση των παρουσιαστών της εκπομπής “ΣΗΜΕΡΑ” του Σκάι, να κόψουν στον αέρα κληρικό που είπε “προδότη” τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου παρουσίασαν σε ζωντανή σύνδεση με το Αίγιο τον πατήρ Αθανάσιο, ο οποίος μίλησε για την απόφαση του Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιου να χτυπούν μια εβδομάδα πένθιμα τις καμπάνες, για τον ψήφιση του νόμου αλλαγής φύλου στα 15 έτη.

Τα λεγόμενα του κληρικού δεν άρεσαν στους παρουσιαστές και έτσι τον πίεζαν να ολοκληρώσει κάτι που έκανε τον πατέρα Αθανάσιο να πει «Είχατε πριν τον κύριο Μπαλάφα που μίλαγε για αρκετή ώρα».

«Είναι υπουργός είναι κάτι διαφορετικό» του απάντησαν οι 2 παρουσιαστές!

«Υπουργός είναι αλλά είναι και προδότης της χωράς» είπε ο πατήρ Αθανάσιος με αποτέλεσμα να τον κλείσουν άρον άρον.

Το κόψιμο του πατήρ Αθανάσιου αμέσως πυροδότησε σάλο στα κοινωνικά δίκτυα, με τους χρήστες να επιτίθενται κατά των παρουσιαστών, πολλές φορές μάλιστα όχι με κόσμιο τρόπο.

Χαρακτηριστικό μόνο είναι τα εκατοντάδες σχόλια που υπάρχουν στο βίντεο που δείχνει το επίμαχο περιστατικό, με όλα σχεδόν να είναι κατά των παρουσιαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητροπολίτης Αμβρόσιος: Πένθιμα θα χτυπούν οι καμπάνες για τις ταυτότητες φύλου