Σάλο έχει προκαλέσει το βίντεο σχολείου που δείχνει «φάντασμα» να τα κάνει… ρημαδιό!

125

Το βίντεο τραβήχτηκε την περασμένη Κυριακή, όταν το γυμνάσιο ήταν τελείως άδειο και το κοινοποίησε στο Facebook η διεύθυνση ενός ιδιωτικού σχολείου στο Κορκ της Ιρλανδίας καθώς πιστεύει ότι πρόκειται για σοβαρό θέμα ότι κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας.

Σύμφωνα με τη Mirror, το βίντεο καταγράφηκε την περασμένη Κυριακή, όταν το Γυμνάσιο Deerpark CBS ήταν τελείως άδειο εκτός από τον φύλακα που βρισκόταν στο προαύλιο.

Το υλικό που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας δείχνει τι συνέβη σε έναν έρημο διάδρομο του σχολείου στις 3 τα ξημερώματα, όταν ξαφνικά πόρτες άρχισαν να ανοιγοκλείνουν, ερμάρια να μετακινούνται και ντουλάπια να ανοίγουν διάπλατα, με χαρτιά να πετάγονται από μέσα τους.

Η διεύθυνση του σχολείου, που φαίνεται να πιστεύει ότι πρόκειται για φάρσα κάποιου μαθητή, αποφάσισε να ποστάρει το βίντεο στη σελίδα του Deerpark CBS στο Facebook, διαφημίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες του σχολείου.

«Μήπως έχει κανείς το τηλέφωνο των ghostbusters;» έγραψε ο διαχειριστής της σελίδας στο Facebook συμπληρώνοντας: «Φάρσα ή poltergeist; Υλικό από την κάμερα ασφαλείας του Deerpark CBS, του παλιότερου (και πιο στοιχειωμένου;) σχολείου στο Κορκ. Είμαστε τόσο φανταστικό σχολείο που ακόμη και τα φαντάσματα γράφονται σε εμάς».

Διαβάστε επίσης: Σουηδία: Συνελήφθη άνδρας με εκρηκτικά σε αεροδρόμιο που ταξίδευε για..