Σοκαριστικό: Ημίγυμνη Ρωσίδα βρίσκει τραγικό θάνατο από φανοστάτη (video)

Άτυχη στάθηκε η Ρωσίδα μητέρα ενός παιδιού που βρισκόταν στις διακοπές της και διασκέδαζε ανέμελα με μια φίλη χωρίς να φανταστεί τι της επιφύλασσε η μοίρα.Η τουρίστρια ρωσικής καταγωγής που έκανε τις διακοπές της στην Δομινικανή Δημοκρατία βρήκε τραγικό θάνατο όταν δεν πρόσεξε και χτύπησε το κεφάλι της πάνω σε φανοστάτη που βρισκόταν στην πορεία της ενώ κρεμιόταν ημίγυμνη έξω από το παράθυρο του αυτοκινήτου με την φίλη της να απαθανατίζει την στιγμή σε βίντεο ενώ οδηγούσε!

Η 35χρονη Νατάλια Μπορίσοβνα Μποροντίνα, από τη Μόσχα, είχε βγάλει το πάνω μέρος του μπικίνι της και «φλέρταρε» με την κάμερα, βγάζοντας το κορμί της έξω από το παράθυρο και βάζοντας το δάχτυλο στο στόμα.

Παράλληλα, έκανε αστεία με την 32χρονη φίλη της, Ιβάνα Μποϊρατσούκ, η οποία σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ οδηγούσε το αμάξι.
Τότε ακριβώς συνέβη το μοιραίο, αφού η 35χρονη δεν παρατήρησε έναν φανοστάτη κοντά στο οδόστρωμα και έπεσε πάνω του με μεγάλυ ταχύτητα, με αποτέλεσμα το κρανίο της να υποστεί σοβαρά κατάγματα.

Η άτυχη μητέρα ενός παιδιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή, μεταδίδει η ρωσική εφημερίδα Μασκόβσκι Κομσομόλετς.

Διαβάστε επίσης: Γαλλία: Από το 2040 απαγορεύονται σε όλη τη χώρα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα ΙΧ