Συνελήφθη ο άντρας που τραυμάτισε 5 άτομα με μαχαίρι στο Μόναχο – Το είχε ξανακάνει!

Μόναχο

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης με μαχαίρι στο Μόναχο που το πρωί του Σαββάτου τραυμάτισε 5 άτομα.

Νωρίτερα η η αστυνομία είχε ανακοινώσει τη σύλληψη ενός υπόπτου για την επίθεση στην πλατεία Rosennheimer στο Μόναχο, που όπως μεταδίδουν και τα ξένα ΜΜΕ, είναι ο δράστης.

Όσο παρέμενα ασύλληπτος ενημερώσει τους πολίτες μέσω Twitter, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε συγκεκριμένες περιοχές και να παραμείνουν στα σπίτια τους, καθώς ο δράστης είχε διαφύγει με ποδήλατο.

Μόναχο02

Έπειτα από τρεις ώρες γενικευμένης επιχείρησης 500 ατόμων, στην οποία συμμετείχαν ειδικές δυνάμεις και ελικόπτερα, η Αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα γύρω στα 40, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι Γερμανός και έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο για ψυχιατρική αξιολόγηση.

Σύμφωνα με τον Αρχηγό της Αστυνομίας, Χουμπέρτους ‘Αντρε, έχουν αποκλειστεί τα θρησκευτικά ή τρομοκρατικά κίνητρα, ενώ είναι πιθανό ο δράστης, ο οποίος ήταν γνωστός στις Αρχές για κλοπές και επιθέσεις με τραυματισμούς, να είναι ψυχικά διαταραγμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 52 αστυνομικοί νεκροί στην Αίγυπτο σε μάχη με ισλαμιστές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξέσπασε σε κλάματα – Προφυλακίστηκε η 20χρονη κληρονόμος που σκότωσε πέντε άτομα με το αυτοκίνητό της (video)

ΑΚΟΜΑ: Τραγωδία στη Μαλαισία – 3 νεκροί και 20 αγνοούμενοι από κατολίσθηση σε εργοτάξιο