Τρελή ανατροπή στο Playboy – Για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του…(pics)

Το Playboy φαίνεται να αλλάζει και μάλιστα ραγδαία. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το πρώτο του τεύχος μετά τον θάνατο του ιδρυτή του Χιου Χέφνερ, όπου φιλοξενεί μια φιλοξενεί μία transgender playmate μετά από 64 χρόνια ιστορίας του περιοδικού.

Η Ινές Ράου ποζάρει τελείως γυμνή στο τεύχος Νοεμβρίου / Δεκεμβρίου του 2017, το οποίο είναι και το πρώτο που θα κυκλοφορήσει στα περίπτερα μετά το θάνατο του ιδρυτή του, Χιου Χέφνερ.

Το πρώτο τεύχος του Playboy μετά το θάνατο του ιδρυτή του, με εξώφυλλο τον Χιού Χέφνερ. 
Το 26χρονο μοντέλο έχει ποζάρει και στο παρελθόν για το περιοδικό, ωστόσο, αυτή τη φορά, κάνει το ντεμπούτο της ως η πρώτη επίσημη transgender playmate, που σημαίνει ότι θα φιλοξενηθεί στο «σαλόνι» του περιοδικού.

Η Ραού είναι ένα επιτυχημένο μοντέλο από το Παρίσι που έχει περπατήσεις στις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας σε ολόκληρο τον κόσμο και έχει φιλοξενηθεί και στην Vogue Ιταλίας.

Το μοντέλο δεν είχε μιλήσει ανοιχτά για μεγάλο χρονικό διάστημα, όπως δήλωσε στο Playboy, ομολογώντας πως φοβόταν ότι δεν θα έβρισκε ποτέ σύντροφο ή πως θα θεωρούνταν «περίεργη».

US PLAYBOY MAY 2014 BY RYAN MAC GINLEY FOREVER GRATEFUL. #HUGHHEFNER #LEGEND #AVANDGARDE #PLAYBOY

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INES RAU (@supa_ines) στις

«Και μετά σκέφτηκα, ξέρετε, πρέπει απλώς να είσαι ο εαυτός σου. Είναι λύτρωση να λες την αλήθεια για σένα, είτε είναι το φύλο σου, είτε η σεξουαλικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Οι άνθρωποι που σε απορρίπτουν, απλώς δεν αξίζει να είναι δίπλα σου. Το θέμα δεν είναι να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου».

Το νέο τεύχος του Playboy, φυσικά είχε ανάμικτες κριτικές στο διαδίκτυο.

MURDERED THAT SET 📸TODAY IN L.A .

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INES RAU (@supa_ines) στις

«Όταν ανοίγω το περιοδικό, περιμένω να δω γυναίκες, ότι κάποιον άνδρα που χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως γυναίκα, ή κάποιο πρώην άνδρα που έκανε χειρουργική επέμβαση για να γίνει γυναίκα» έγραψε κάποιος στη σελίδα του περιοδικού στο Facebook.

Don’t tell anyone where the The Beach is.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη INES RAU (@supa_ines) στις


«Απλά δεν θέλω τα παιδιά μου να μπερδεύονται» έγραψε ένας άλλος.

Για την ιστορία, η Ραού, είναι η πρώτη transgender playmate που εμφανίζεται στο περιοδικό, αλλά δεν είναι το πρώτο τρανσέξουαλ μοντέλο του Playboy.

R.I.P Hugh Hefner 🙏 Thank you for allowing me to share my story and for your support and platform that helped my campaign for trans rights and visibility. ❤️💋

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caroline Cossey (@carolinecossey) στις


Η Καρολίν «Τούλα» Κόσι εμφανίστηκε στο περιοδικό το 1981, λίγο πριν παίξει στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Για τα μάτια σου μόνο». Ένα χρόνο αργότερα, αποκαλύφθηκε πως η Κόσι είχε γεννηθεί αγόρι.

Διαβάστε επίσης: Καμπύλες πολλών εκατ. – Ο χορός της JLo που τίναξε την μπάνκα στον αέρα! (video)