Τσίπρας και Μπέττυ σε πρεμιέρα ταινίας – Ποιους συνάντησαν εκεί (pics)

Πρεμιέρα

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του Παντελή Βούλγαρη, «Το τελευταίο σημείωμα», που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, έδωσε απόψε το «παρών» ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας με τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα.

Πρεμιέρα05

Μαζί τους ήταν και ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Γενς Πλέτνερ, αλλά κι ο “εκδωχθείς” πρώην πρόεδρος της ΕΡΤ, Διονύσης Τσακνής που χαιρέτισε θερμά το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Πρεμιέρα03

Η ταινία είναι βασισμένη στην πραγματική ιστορία των 200 αγωνιστών που εκτελέστηκαν από τους Γερμανούς στην Καισαριανή την 1η Μαΐου του 1944 ως αντίποινα για την εκτέλεση του στρατηγού Κρεχ στους Μολάους Λακωνίας.

Η επίσημη πρεμιέρα της πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη, στο ιστορικό σινέ «Ολύμπιον» κι έτυχε αποθεωτικής υποδοχής από το κοινό.

Πρεμιέρα03

Το «τελευταίο σημείωμα» είναι μια σπουδαία ταινία πάνω στις τελευταίες μέρες 200 ανθρώπων, που δεν πρόδωσαν τα πιστεύω τους, που υπερασπίστηκαν την αξιοπρέπεια τους, που έζησαν τη ζωή τους περήφανα μέχρι την τελευταία στιγμή.

Ως τέτοια, δεν μπορεί παρά να δημιουργήσει στους θεατές συνειρμούς, φωτίζοντας την σημερινή έλλειψη μίας αντίστοιχης ακεραιότητας σε όλες τις εκφάνσεις της δημόσιας ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος ο Άδωνις με το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»: «Ανερυθρίαστο και χυδαίο ψέμα!»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: «Είμαστε εντός στόχων με την αξιολόγηση» – Τι είπε για τη Νότια Κορέα (video)

ΑΚΟΜΑ: Θρήνος στον πολιτικό κόσμο – «Έφυγε» ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Σταύρος Βρέντζος