“Χτύπησε” ξανά ο Πολάκης για την Ηριάννα: “Ολόστραβη δικαιοσύνη, υπηρετεί σχέδιο”

Πολάκης

Επίθεση εναντίον του εισαγγελέα που πρότεινε στο δικαστήριο την απόρριψη της αίτηση αναστολής έκτισης ποινής στην Ηριάννα και τον Περικλή που έχουν καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για «συμμετοχή τους Πυρήνες της Φωτιάς», εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τις 11 το βράδυ ο κ. Πολάκης έγραψε στο Facebook απευθυνόμενος στον εισαγγελέα της υπόθεσης σε β’ ενικό πρόσωπο: «Πεσμου Κυρ-εισαγγελέα (Γεράκη): Πότε κοιμήθηκες πιο ανάλαφρα; Όταν αναβλήθηκε η δίκη για τη Ζημενς επειδή δεν είχε μεταφραστεί το βούλευμα ή σήμερα που κράτησες στη φυλακή την Ηριάνα και τον Περικλή;;;;;;;;».

Πολάκης02

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική του ανάρτηση ο κ. Πολάκης είχε μπερδέψει το όνομα του ενός καταδικασθέντα και αντί για Περικλή τον ανέφερε ως «Παντελή». Το λάθος του κυκλοφόρησε με screenshot στα κοινωνικά δίκτυα, και προφανώς αφού επισημάνθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας τότε εκείνος το διόρθωσε.

Πολάκης03

Η πρώτη επίθεση που εξαπέλυσε πάντως για την υπόθεση ο κ. Πολάκης ήταν λίγη ώρα αφού έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου με ανάρτηση πάλι στο Facebook στην οποία έγραφε: «Δεν είναι ΤΥΦΛΗ!!!! Είναι ολοστραβη και εξυπηρετεί σχέδιο …..(ένα τμημα της σοβαρό). Αν ήταν Ακης ,Χριστοφοράκος,στέλεχος της νοβαρτις,λαμόγιο που πήρε μίζες ,Χρυςαυγίτης δολοφόνος θα ήταν έξω……»

Πολάκης04

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλέξης Τσίπρας από Σικάγο: «Η Ελλάδα είναι ισχυρή και πάλι»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Τσίπρα-Λαγκάρντ στην Ουάσινγκτον – Τα συγχαρίκια της Κριστίν για τις μεταρρυθμίσεις (pics & video)

ΑΚΟΜΑ: Γιακουμάτος στις Παρεμβάσεις: «Κατασκεύασμα «Φρανκεστάϊν» ο ΣΥΡΙΖΑ»