Απίστευτο – Κάνανε την Πάτρα κέντρο διακίνησης κοκαΐνης! (video)

Ο Πατρινός αγόραζε την κοκαΐνη απο Ναύπακτο και Δυτική Αχαΐα και στην συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες, την «έσπρωχνε» τόσο σε πελάτες όσο και σε καταστήματα της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν δύο καταστήματα στην Ηρώων Πολυτεχνείου, ένα στην πλατεία Όλγας, και ακόμα ένα στην οδό Αθηνών. Κάποια απο αυτά αποτελούν αγαπημένα στέκια των νέων.
Ο κατάλογος των πελατών είναι μακρύς καθώς αναφέρουν ότι τα ονόματα αγγίζουν τα 60.

Ο… «κώδικας» της κοκαΐνης

Με κωδικοποιημένη φρασεολογία και ευφάνταστα ονόματα γινόταν η παραγγελία της δόσης κοκαΐνης ώστε να μην γίνεται αντιληπτό το αντικείμενο της συναλλαγής, από τους «πελάτες» της Πάτρας προς τα μέλη της σπείρας διακίνησης και νόθευσης κοκαϊνης που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Πατρών.

Ετσι, χρησιμοποιούσαν ονομασίες όπως «κρασί», τσίπουρο», όπως και ονομασίες ρούχων, καθώς ο ένας εκ των συλληφθέντων -σύμφωνα με πληροφορίες- διατηρεί κατάστημα ενδυμάτων, ακόμα και ονόματα φαγητών.

Μέσα σε διάστημα δύο μηνών, σύμφωνα με την αστυνομία ο 42χρονος φερόμενος ως διακινητής, είχε διακινήσει 180 γραμμάρια κοκαΐνης, σε περισσότερες από 250 περιπτώσεις, πουλώντας το κάθε γραμμάριο 70 με 80 ευρώ.

οι πέντε συλληφθέντες που εμπλέκονται στη σπείρα διακίνησης νοθευμένης κοκαϊνης στην Πάτρα, τη Δυτική Αχαϊα και τη Ναύπακτο, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα χθες το βράδυ. Ο 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών αφέθηκε ελεύθερος, ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη.

Διαβάστε επίσης: Ο χειμώνας έρχεται και τα χιονοδρομικά δηλώνουν έτοιμα!

Μην χάσετε: «Μίλησε» το DNA του 29χρονου για τα τρομοδέματα – Δείτε τις γιάφκες που χρησιμοποιούσε (pics & video)

Ακόμη: Δήλωση ηγετικού τύπου από τη Ρούπα – Αποστάσεις από τον 29χρονο: «Ο Επαναστατικός Αγώνας δεν συνεργάζεται!»