Εκδόθηκε το πόρισμα για το δυστύχημα του Παντελίδη – Ποιος οδηγούσε το όχημα (video)

Ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ, στο οποίο έχασε τη ζωή του, σύμφωνα με το πόρισμα της εισαγγελίας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ενάμιση χρόνο μετά, οι εισαγγελικές αρχές κατέληξαν ότι ο τραγουδιστής ήταν αυτός που οδηγούσε το όχημα και η υπόθεση πέρασε στο αρχείο.

Η εισαγγελική έρευνα, η οποία διερευνούσε το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ, ολοκληρώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Ο εισαγγελικός λειτουργός απεφάνθη ότι το τζιπ οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Μετά την πραγματογνωμοσύνη η οποία έγινε, κατέληξε ο εισαγγελικός λειτουργός ότι βάσει των χτυπημάτων τα οποία έφερε ο Παντελής Παντελίδης στο σώμα του ήταν εκείνος ο οποίος οδηγούσε το τζιπ, ότι η Φρόσω Κυριάκου καθόταν στη θέση του συνοδηγού και ότι η Μίνα Αρναούτη καθόταν στο πίσω κάθισμα.

Επιπλέον, αποφαίνεται ότι οι αιτιάσεις της οικογένειας του σε βάρος των δύο συνεπιβατιδών του, Μίνα Αρναούτη και Φρόσω Κυριάκου, είναι αβάσιμες.

Συγκεκριμένα ο εισαγγελικός λειτουργός απέρριψε τη μήνυση που είχε καταθέσει η οικογένεια του Παντελίδη, σε βάρος των κοριτσιών για ψευδορκία και ανθρωποκτονία εξ αμελείας.

Η δικογραφία της υπόθεσης έχει αποσταλεί στην Εισαγγελία Εφετών, προκειμένου να επικυρωθεί ή όχι η διάταξη αρχειοθέτησης από ανώτερο εισαγγελικό λειτουργό.

Την περασμένη εβδομάδα, συγκεκριμένα την Τετάρτη, η υπόθεση κατέληξε στο αρχείο μέσω διάταξης.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Παντελίδη αναμένεται να προσφύγουν εναντίον αυτής της διάταξης σε εισαγγελέα ανώτερου βαθμού, στο εφετείο, προκειμένου να δουν τι ακριβώς έχει συμβεί».

Προθεσμία για την οικογένεια Παντελίδη

Η οικογένεια Παντελίδη έχει τρίμηνη προθεσμία για να καταθέσει δια των πληρεξουσίων δικηγόρων της τις αντιρρρήσεις για τη διάταξη αρχειοθέτησης στον Eισαγγελέα Εφετών.

Το μοιραίο τροχαίο συνέβη στις 18 Φεβρουάριου 2016 στνη παλιά γέφυρα του Αεροδρομίου Ελληνικού. Ο Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του, ενώ οι δύο φίλες του, που επέβαιναν στο ΙΧ, τραυματίστηκαν.

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη έγραψε: «Στο αρχείο μπήκε πλέον και επίσημα η υπόθεση του τροχαίου δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη… Σπίτια σας τώρα…!».

Ενώ, σε σχόλιό της, αναφέρει: «Ο Παντελάκος θα χαίρεται! Τον είδα κ στον ύπνο μου χθες».

Υπενθυμίζουμε ότι η Μίνα Αρναούτη είχε τραυματιστεί σοβαρά στη σπονδυλική στήλη, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στον Ευαγγελισμό για πέντε μήνες.

Συγκεκριμένα, υποβλήθηκε σε θωρακοχειρουργική επέμβαση, καθώς είχε τραυματιστεί όλος ο θωρακικός κλωβός και είχε βαρύ ανοιχτό μηριαίο κάταγμα. Νοσηλεύτηκε για καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ευαγγελισμού, ενώ ακολούθησαν και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις.

Διαβάστε επίσης: Η Γερμανού ανάστατη με τον…Μάνεση;