Άναυδο άφησε ο Τσακαλώτος το κοινοβούλιο: “Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφκσι”!

Οπαδός του Ντοστογιέφσκι δήλωσε ο κ. Ευκλείδης Τσακαλώτος επιχειρηματολογώντας υπέρ της διατήρησης του περίφημου νόμου Παρασκευόπουλου που έχει οδηγήσει χιλιάδες ποινικούς εκτός φυλακών και σε εκτεταμένες παραβατικές ενέργειες!

Νωρίτερα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας είχε ενημερώσει τον υπουργό Οικονομικών πως κατέθεσε βουλευτική τροπολογία για την κατάργηση του αποσυμφορητικού νόμου στο νομοσχέδιο για τα τυχερά παίγνια επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:

«Εν μέρει αδικούμε τον καθηγητή Παρασκευόπουλο. Είναι νόμος Κοντονή. Συνεχίζει το παραμύθι που θέλει όλους τους φυλακισμένους έξω. Δεν μας έφταναν 2.500  βαρυποινίτες, να βγάλουμε κι άλλους».

Από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος ενημέρωσε ότι απορρίπτει την τροπολογία της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξηγώντας:

«Είμαστε οπαδοί του Ντοστογιέφσκι που λέει ότι ο πολιτισμός μιας χώρας εξαρτάται από τον τρόπο που αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους. Ο πολιτισμός μιας χώρας είναι πώς αντιμετωπίζει τους φυλακισμένους».

Παράλληλα κατήγγειλε την ΝΔ για υιοθέτηση ακροδεξιάς ατζέντας. «Κοιτάξτε τις δημοσκοπήσεις και δείτε πώς αντέχει η η Χρυσή Αυγή και δεν πέφτει.

Η προσπάθεια η δική σας να έχετε ακροδεξιά ατζέντα στα θέματα φυλακισμένων και μεταναστών δεν θα σας βγει. Κάνετε μεγάλη ζημιά όχι μόνο στο δικό σας κόμμα, αλλά και στην κοινωνία».

Διαβάστε επίσης: ΝΔ: Να γιατί «θα ψηφίσουμε τη διανομή του έκτακτου επιδόματος»